ΓΔ: 2242.94 -0.21% Τζίρος: 132.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:05:41
Φωτο: ΑΠΕ

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη για τη βία στον αθλητισμό

Η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Αλκιβιάδη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη έχει κινητοποιήσει τις Αρχές και την κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες. 

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη βία στον αθλητισμό θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και των συναρμόδιων υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου και Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.

Η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Αλκιβιάδη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη έχει κινητοποιήσει τις Αρχές και την κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λάζαρος Κυρίζογλου πορτρέτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΔΕ: Αντίθετη στη μεταφορά της έκδοσης οικοδομικών αδειών στο Κτηματολόγιο

Η ΚΕΔΕ γνωστοποίησε τα σημεία συνάντησης στο ΥΠΕΝ (15/1/2026), διαφωνώντας με μεταφορά έκδοσης οικοδομικών αδειών από ΥΔΟΜ στο Κτηματολόγιο και προαναγγέλλοντας προσφυγή στο ΣτΕ.
Το Λάργκο Σόφιας
ΔΙΕΘΝΗ

Βουλγαρία: Πρόωρες εκλογές μετά την άρνηση των κομμάτων να σχηματίσουν κυβέρνηση

Ο πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ οδηγεί τη Βουλγαρία σε πρόωρες εκλογές, καθώς και η τελευταία διερευνητική εντολή δεν τελεσφόρησε, μετά την παραίτηση της κυβέρνησης εν μέσω διαδηλώσεων.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ερωτήματα για απώλεια εικόνας ραντάρ στο FIR Αθηνών επί μιάμιση ώρα

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ζητά απαντήσεις για καταγγελία ελεγκτών ότι τον Δεκέμβριο 2021 χάθηκε για μιάμιση ώρα η εικόνα του κύριου ραντάρ στο FIR Αθηνών και θέτει θέμα εκσυγχρονισμού.
ΣΥΡΙΖΑ βάθρο ομιλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Λαζαρίδης «διαστρέβλωσε» Αραχωβίτη στην εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι ο εισηγητής ΝΔ Μ. Λαζαρίδης διαστρέβλωσε το «Συμφωνώ» του Στ. Αραχωβίτη για να δείξει ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο. Παραπέμπουν στα πρακτικά 14/1, όπου ο Αραχωβίτης είπε ότι υπέγραψε «σε εφαρμογή της 873 ΚΥΑ» και «δεν ξέρω τι υπέγραψε ο κ. Βορίδης».