ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Γιώργος Γεραπετρίτης ομιλία
Φωτογραφία Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Γεραπετρίτης Credits Dimitris Kapantais / SOOC

Γεραπετρίτης: Ο Διονύσης Σαββόπουλος άγγιξε τις ψυχές πολλών γενεών

Ο υπουργός Εξωτερικών αποχαιρέτησε τον Διονύση Σαββόπουλο, τονίζοντας πως οι Έλληνες έχασαν έναν από τους πιο γνήσιους εκφραστές τους και ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στον πολιτισμό.

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι «είναι σπάνιο για έναν άνθρωπο να αγγίζει τις ψυχές τόσων γενεών, όπως το έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος».

Συμπληρώνει πως σήμερα οι Έλληνες αισθάνονται ότι έχασαν τη φωνή τους, ενώ η Ελλάδα έχασε έναν από τους πιο γνήσιους και αληθινούς εκφραστές της. «Διονύση σε ευχαριστούμε», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Γεραπετρίτης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασφάλεια σπιτιού αντικείμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων: Αντίδραση για παραχώρηση του κτηρίου στην Ερμού

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αμφισβητεί ανακοίνωση του ΥΠΠΟ για το κτήριο Ερμού 134-136, υποστηρίζοντας ότι η παραχώρηση έγινε το 1982 και καταγγέλλει «εκδικητική έξωση» το 2023.
χορεύτρια μπαλέτου στη σκηνή
ΔΙΕΘΝΗ

Η "Κάρμεν" του Σάουρα και Γκάντες στη Σόφια τον Μάιο 2026

Η ισπανική παραγωγή της Κάρμεν έρχεται για πρώτη φορά στη Βουλγαρία στις 21 και 22 Μαΐου 2026, στο Μέγαρο Πολιτισμού. Θεωρείται σταθμός στον ισπανικό χορό, συνδυάζοντας μπαλέτο και φλαμένκο, με έμφαση στη γυναικεία χειραφέτηση.
Παλιό ξύλινο ραδιόφωνο
ΔΙΕΘΝΗ

Κροατία: Ραδιοφωνικός μαραθώνιος 100 ωρών και ρεκόρ Γκίνες για την HRT

Η κροατική δημόσια ραδιοφωνία HRT γιόρτασε τα 100 χρόνια με εκπομπή «100 φωνές σε 100 ώρες», με πάνω από 100 παρουσιαστές να εναλλάσσονται κάθε 15′, καταγράφοντας ρεκόρ Γκίνες. Το εγχείρημα ολοκληρώνεται στις 4 Ιανουαρίου.