ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:30:43
ΣΥΡΙΖΑ βάθρο ομιλίας

Καταδίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στο γραφείο του Χάρη Θεοχάρη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Χάρη Θεοχάρη, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες είναι ξένες προς τη δημοκρατία και ενισχύουν την αυταρχικότητα.

Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση που σημειώθηκε στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, Χάρη Θεοχάρη, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με επίσημη ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η συγκεκριμένη ενέργεια «είναι ξένη προς τη δημοκρατία και τροφοδοτεί την ατζέντα της αυταρχικότητας», υπογραμμίζοντας την ανάγκη διαφύλαξης των δημοκρατικών αξιών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευάγγελος Αποστολάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ εντάχθηκε ο Ε. Αποστολάκης, ανακοίνωση στη Βουλή

Ο βουλευτής Επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης εντάχθηκε επίσημα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, όπως ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια, μετά από επιστολές του Νίκου Ανδρουλάκη και του ίδιου του βουλευτή προς τον Πρόεδρο της Βουλής.
Αλιευτικό πλοίο στη θάλασσα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διπλάσια επιδότηση πετρελαίου αλιείας έως και 32 λεπτά ανά λίτρο

Διπλασιάζεται η επιδότηση αλιευτικού πετρελαίου για επαγγελματίες αλιείς: 32 λεπτά/λίτρο για Απρίλιο-Μάιο, 24 λεπτά για Ιούνιο-Αύγουστο. Εξετάζεται πρόσθετη χρηματοδότηση, με ανακοινώσεις αναμενόμενες τον Οκτώβριο.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα από τις λίγες χώρες με γρήγορη μείωση χρέους

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, τόνισε τα μεγάλα βήματα προόδου που έχει κάνει η Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια σε ανάπτυξη, εξαγωγές, αύξηση μισθών και μείωση ανεργίας, παρά τις διαδοχικές κρίσεις.
Μάρκο Ρούμπιο ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Μαλλιωτάκη: Στρατηγική η ενίσχυση σχέσεων Ελλάδας-ΗΠΑ με την επίσκεψη Ρούμπιο

Η Νικόλ Μαλλιωτάκη τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και ασφάλεια, με αφορμή την επίσκεψη του Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα για τον 6ο Στρατηγικό Διάλογο ΗΠΑ-Ελλάδας.