ΓΔ: 2225.74 -2.63% Τζίρος: 330.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Πίσω όψη περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε δρόμο της Αθήνας κατά τη διάρκεια επιχείρησης.

Σύλληψη 55χρονου στη Φαιστό για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κατοχή όπλων

Οι αρχές συνέλαβαν 55χρονο στη Φαιστό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις περί όπλων, μετά από αιματηρό επεισόδιο στα Καπαριανά.

Στη σύλληψη ενός 55χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα από την ανακρίτρια Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Η υπόθεση αφορά αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στην περιοχή των Καπαριανών του Δήμου Φαιστού, όπου τραυματίστηκαν δύο αδέλφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του περιστατικού χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια και μαγκούρες, ενώ εμπλοκή φέρεται να είχε και ο 21χρονος γιος του 55χρονου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίωξη διαρρηκτών με πυροβολισμούς στη Βάρη

Στη Βάρη, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, τρεις διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι και αφαίρεσαν 5.000 ευρώ. Ακολούθησε καταδίωξη με πυροβολισμούς, όταν επιχείρησαν να εμβολίσουν αστυνομικούς που τους εντόπισαν.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις νεαροί για αλλεπάλληλες διαρρήξεις αυτοκινήτων

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν τρεις νεαροί για διαρρήξεις 23 οχημάτων σε Καλαμαριά και Χαριλάου, αφαιρώντας χρήματα, αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές. Στην κατοχή τους βρέθηκαν κλοπιμαία και διαρρηκτικά εργαλεία.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανήλικος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο Μαρούσι

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στο Μαρούσι, όταν άγνωστος μαχαίρωσε 17χρονο σε πάρκο για να του κλέψει την αλυσίδα που φορούσε. Ο ανήλικος τραυματίστηκε στο στήθος, χέρι και πόδι όταν αντιστάθηκε.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Ανήλικοι συνελήφθησαν να κλέβουν εστιατόριο τα ξημερώματα

Δύο ανήλικοι, 12 και 14 ετών, συνελήφθησαν στη Ρόδο να διαρρηγνύουν εστιατόριο. Ο ιδιοκτήτης τους εντόπισε μέσω καμερών και ειδοποίησε την αστυνομία. Καταγγελία και στους γονείς τους για παραμέληση ανηλίκου.