ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Σε λειτουργία η πλατφόρμα στο Π.Σ. Εργάνη

Στην πλατφόρμα, θα μπορούν να ενταχθούν οι εργοδότες - οι επιχειρήσεις, ενώ οι εργαζόμενοι θα υποβάλουν την αίτησή τους από την 1η Απριλίου, διευκρίνισε ο υπουργός.

Τέθηκε τα μεσάνυχτα σε λειτουργία η δυνατότητα υποβολής των απαραίτητων εντύπων στο Π.Σ. Εργάνη για τις επιχειρήσεις που ανέστειλαν τη λειτουργία τους βάσει κρατικής απόφασης ή που πλήττονται βάσει ΚΑΔ προκειμένου να δηλώσουν την κατηγορία στην οποία εντάσσονται, τους εργαζόμενους που οι συμβάσεις τους τέθηκαν σε αναστολή, όπως είχε προαναγγείλει χθες βράδυ ο υπουργός Εργασίας Γ.Βρούτσης.

Στην πλατφόρμα, θα μπορούν να ενταχθούν οι εργοδότες - οι επιχειρήσεις, ενώ οι εργαζόμενοι θα υποβάλουν την αίτησή τους από την 1η Απριλίου, διευκρίνισε ο υπουργός.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ergani, Ypourgeio Ergasias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινή μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του «ΕΡΓΑΝΗ»

Τα έντυπα προσλήψεων και αποχωρήσεων (Ε3, Ε5, Ε6 και Ε7), που υποβάλλονται στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» με ημερομηνία αναφοράς εντός του χρονικού διαστήματος της διακοπής λειτουργίας, θα υποβληθούν εκπρόθεσμα.
Apasxolisi, Ergasia, Job, Employment
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργάνη: Ιστορικό ρεκόρ στο ισοζύγιο απασχόλησης το α' 3μηνο του 2023

Στο τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου οι αναγγελίες προσλήψεων ανήλθαν στις 619.788 και οι αποχωρήσεις έφτασαν τις 562.301. Το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης ήταν θετικό κατά 57.487 θέσεις εργασίας.
ypourgeio-ergasias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργάνη ΙΙ: Την Τρίτη λήγει η ψηφιακή απογραφή χρόνου εργασίας

Καλούνται οι εναπομείνασες εταιρείες που δεν έχουν απογραφεί και οι λογιστές τους να προχωρήσουν στις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα η ψηφιακή απογραφή του χρόνου εργασίας.