ΓΔ: 1460.46 -0.51% Τζίρος: 64.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Τρεις τραυματίες σε σύγκρουση φορτηγού με τρένο στην Αυλίδα

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Hellenic Train, ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Σύγκρουση φορτηγού με αμαξοστοιχία σημειώθηκε κοντά στην Αυλίδα, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Όπως ανέφερε η εταιρεία, φορτηγό εξετράπη της πορείας του στον περιφερειακό δρόμο πλησίον της Αυλίδας και έπεσε στις γραμμές του τραίνου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551, που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα-Αθήνα.

Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, σημειώνει η Hellenic Train, προσθέτοντας πως δεν υπήρξε κανένας σοβαρός τραυματισμός

«Η Πυροσβεστική συνδράμει τον απεγκλωβισμό των 130 επιβατών και δρομολογούνται λεωφορεία για την απομάκρυνσή τους», ανέφερε νωρίτερα.

Ειδικότερα, στο σημείο μετέβησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα που συνδράμουν στην απομάκρυνση των επιβατών. Τα λεωφορεία θα μεταφέρουν τους επιβάτες μέχρι την Οινόη και από εκεί θα συνεχίσουν με τρένο προς τον προορισμό τους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Hellenic Train, ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία, ενώ οι δύο μηχανοδηγοί ευτυχώς πρόλαβαν να εγκαταλείψουν την καμπίνα μηχανοδήγησης, πριν από τη σύγκρουση.

Η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών διεξάγεται στο τμήμα Αθήνα-Οινόη-Αθήνα μετά τη σύγκρουση φορτηγού με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα).

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Hellenic Train αναμένονται καθυστερήσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Treno-Hellenic Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Hellenic Train: Προσθέτει νέα δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Καταργούνται πλέον τα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα, με την εταιρεία να προσθέτει 2 νέα δρομολόγια. Παράλληλα ενεργοποιούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Λάρισα και Λάρισα - Βόλος.
businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΡΑΣ: Σε ακρόαση καλεί ΟΣΕ και Hellenic Train για το δυστύχημα στα Τέμπη

Μόλις ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διαδικασία της ακρόασης στην οποία τα εμπλεκόμενα μέρη θα καταθέσουν τις θέσεις τους για τις παραβάσεις που τους έχουν αποδοθεί, θα εκδοθεί η τελική απόφαση της ΡΑΣ για το δυστύχημα.