ΓΔ: 2218.43 0.61% Τζίρος: 94.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:09:01
Ομάδα startup εταιρείας
Φώτο: Shutterstock

Ευκαιρία καριέρας για νέους σε ανερχόμενες ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις

Η ευκαιρία αυτή δίνεται μέσω της διοργάνωσης «Startup Career Day» που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 6 Μαρτίου από το CollegeLink σε συνεργασία με ελληνικά πανεπιστήμια.

Την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε ελληνικές νεοφυείς εταιρίες (startup) θα έχουν φοιτητές και απόφοιτοι τριών κορυφαίων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Ελλάδας.

Η ευκαιρία αυτή δίνεται μέσω της διοργάνωσης «Startup Career Day» που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 6 Μαρτίου από το CollegeLink σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Θα συμμετάσχουν περισσότερες από 50 επιτυχημένες ελληνικές νεοφυείς εταιρίες που εκτιμάται ότι θα συναντήσουν περισσότερους από 800 συμμετέχοντες που θα αποτελέσουν τη νέα γενιά των στελεχών του.

Οι νέοι που θα συμμετέχουν θα έχουν επίσης την ευκαιρία εκτός από της συνεντεύξεις με πολλές επιτυχημένες αλλά και ανερχόμενες startups να παρακολουθήσουν συζητήσεις με επίκαιρα θέματα που αφορούν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων καθώς και σε ζητήματα που αφορούν την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Επίσης να μάθουν τα μυστικά ενός καλού βιογραφικού ή να αξιολογήσουν το υπάρχον βιογραφικό τους που τους οδηγεί στην επιτυχή επιλογή τους από μια εταιρία.

Οι ομιλητές είναι ο Σπύρος Αρσένης, διευθυντής NBG Business Seeds Manager της Εθνικής Τράπεζας, ο Γιάννης Καλογήρου Scientific Director at Innovation and Entrepreneurship Unit, NTUA, η Δανάη Κολοβού, Talent Acquisition Specialist - Technology, Blueground, η Εβίτα Σολωμού, Country Manager, Doctoranytime, ο Κώστας Καραμίτας R&D Engineer, Accusonus και ο Γιώργος Παπαδάκης, καθηγητής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, Μαρία Νικόλτσιου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κ. Κυριακόπουλος: Τα αυτόνομα πλοία είναι ήδη εδώ, επανάσταση στη ναυτιλία

Τις επαναστατικές αλλαγές που φέρνει η τεχνολογία στη ναυτιλία εξηγεί σε συνέντευξή του στο Business Daily ο CEO της DeepSea AI, Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος. Η αυτόνομη πλοήγηση, τα οφέλη για τους εφοπλιστές και οι ευκαιρίες την Ελλάδα.
Κρεμλίνο Μόσχα ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία διαμαρτύρεται για ιαπωνική επένδυση σε ουκρανική εταιρεία drone

Η Ρωσία κάλεσε τον Ιάπωνα πρέσβη διαμαρτυρόμενη για επένδυση ιαπωνικής startup σε ουκρανική εταιρεία κατασκευής drone. Το Κρεμλίνο τονίζει πως οι σχέσεις Ρωσίας-Ιαπωνίας βρίσκονται σε ιστορικό χαμηλό λόγω της στάσης του Τόκιο.