ΓΔ: 2122.6 -2.27% Τζίρος: 315.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φωτο: Shutterstock

Τράπεζα Πειραιώς: Διευρύνει τις δράσεις της στη μάχη κατά του COVID-19 με την υπηρεσία Pay & Save

H Τράπεζα Πειραιώς θα προσφέρει στο Υπουργείο Υγείας ποσό ίσο με το συνολικό ποσό που θα αποταμιεύουν οι πελάτες της κάθε εβδομάδα μέσω της υπηρεσίας Pay & Save.

Η Τράπεζα Πειραιώς μετά την προσφορά υγειονομικού υλικού πρώτης ανάγκης στο Υπουργείο Υγείας, διευρύνει τις δράσεις της στη μάχη κατά του COVID-19. Αξιοποιώντας την υπηρεσία Pay & Save που προσφέρει στους πελάτες της, ενθαρρύνει την εθνική κινητοποίηση για συμμετοχή στη συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας

Συγκεκριμένα, η Τράπεζα Πειραιώς θα προσφέρει στο Υπουργείο Υγείας ποσό ίσο με το συνολικό ποσό που θα αποταμιεύουν οι πελάτες της κάθε εβδομάδα μέσω της υπηρεσίας Pay & Save.

Κάθε συναλλαγή που κάνουν οι κάτοχοι της υπηρεσίας Pay & Save με χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, στρογγυλοποιείται προς τα πάνω και το ποσό της στρογγυλοποίησης μεταφέρεται αυτόματα από τον λογαριασμό των συναλλαγών τους στον αποταμιευτικό τους λογαριασμό.

Ως εκ τούτου, όσο μεγαλύτερο είναι το πόσο της αποταμίευσης, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η οικονομική συνεισφορά της Τράπεζας Πειραιώς στο Υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19.

Με αυτό τον τρόπο, το Pay & Save συμβάλλει επίσης στη χρήση πλαστικού χρήματος, όπως απαιτούν οι ανάγκες της εποχής.

Η ενεργοποίηση του Pay & Save γίνεται για τους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς μέσω winbank web banking.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρήστος Μεγάλου, CEO Τράπεζα Πειραιώς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Διπλασιασμός μερίσματος, «άλμα» δανείων και υψηλές αποδόσεις

Το νέο business plan της Τράπεζας Πειραιώς περιλαμβάνει διανομές περίπου 5 δισ. ευρώ στους μετόχους, διπλασιασμό μερίσματος και αύξηση δανείων στα 56 δισ. ευρώ. Μεγάλη ώθηση από την ενσωμάτωσης της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Κατάστημα Τράπεζας Πειραιώς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τράπεζα Πειραιώς: Δημιουργεί μια νέα ψηφιακή αγορά για τους αγρότες

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Wikifarmer δημιούργησαν το ψηφιακό marketplace FarmClick, δίνοντας στους αγρότες τη δυνατότητα να συγκρίνουν τιμές και είδη για την παραγωγή τους, ενώ παράλληλα στηρίζει και τη χρηματοδότησή τους.
Θεόδωρος Τζούρος πορτραίτο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θ. Τζούρος: Ελκυστική επενδυτική ευκαιρία για τα επόμενα χρόνια η Ελλάδα

Η Ελλάδα παραμένει ελκυστική επενδυτική επιλογή, τόνισε ο Θοδωρής Τζούρος της Πειραιώς στο Delphi Paris Forum, υπογραμμίζοντας τη στενή επενδυτική συνεργασία με τη Γαλλία στους τομείς ενέργειας, υποδομών και χρηματοοικονομικών.