ΓΔ: 2726.49 1.07% Τζίρος: 327.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Eurolife FFH
Φώτο: Eurolife FFH

Eurolife FFH: Εκπαίδευση στελεχών στη Θεσσαλονίκη για 3η χρονιά

Η Eurolife FFH εγκαινιάζει τον 3ο κύκλο εκπαίδευσης στη Βόρεια Ελλάδα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενισχύοντας την επαγγελματική εξέλιξη συνεργατών της.

Η Eurolife FFH, μέλος του διεθνούς ομίλου Fairfax Financial Holdings, συνεχίζει την επένδυση στην ανάπτυξη των συνεργατών της στη Βόρεια Ελλάδα, ανακοινώνοντας την έναρξη του τρίτου κύκλου εκπαίδευσης «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης».

 Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2023 και αποτελεί την πρώτη οργανωμένη εκπαιδευτική δράση από ασφαλιστική εταιρεία στην περιοχή.

Ο νέος κύκλος ξεκινά στις 26 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Advanced Program in Management for Insurance Executives, που «τρέχει» παράλληλα στην Αθήνα, ήδη στον 14ο κύκλο του. 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα υψηλού κύρους, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με εισηγητές τους καταξιωμένους καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών.

Θεματικές και μεθοδολογία

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες συνολικής διάρκειας 20 ωρών, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε δια ζώσης συναντήσεις (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Τα γνωστικά πεδία καλύπτουν:

  • Διαπραγματεύσεις και Διαχείριση Συγκρούσεων
  • Ηγεσία και Οργανωσιακή Συμπεριφορά
  • Στρατηγικό Management και Πληροφοριακά Συστήματα
  • Κατάρτιση και Αξιολόγηση Επιχειρηματικών Σχεδίων

Στο τέλος κάθε κύκλου, οι συμμετέχοντες θα συμπληρώνουν ηλεκτρονικό τεστ γνώσεων, ενώ όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα λάβουν Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, σε ειδική τελετή αποφοίτησης.

Στην ανακοίνωσή της, η Eurolife FFH τονίζει: «Για εμάς αξία έχει να στεκόμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας με κάθε δυνατό τρόπο. Ο νέος κύκλος εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, προσφέροντας πρόσβαση σε γνώσεις και εργαλεία που ενισχύουν την επαγγελματική αυτοπεποίθηση και εξέλιξη των στελεχών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης».

Από την πλευρά του, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς που συμμετέχει στο πρόγραμμα σημειώνει: «Πρόκειται για μια συνεργασία που γεφυρώνει τον ακαδημαϊκό χώρο με την ασφαλιστική αγορά, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αποκτήσουν δεξιότητες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις του επαγγέλματος».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική σημαία κυματίζει
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγιασμός με 6 μαθητές τη νέα σχολική χρονιά στην Ψέριμο

Με έξι μαθητές άνοιξε το σχολείο της Ψερίμου, παρουσία του βουλευτή Γιάννη Παππά. Το σχολείο στηρίζει την τοπική κοινωνία, ενώ η νέα ακτοπλοϊκή γραμμή βοηθά τις οικογένειες να παραμένουν στο νησί και να εργάζονται στην Κάλυμνο.
Άδειο σχολικό θρανίο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Γκιουλέκας: Η γνώση θεμέλιο για ένα καλύτερο μέλλον στα σχολεία

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, εύχεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς υγεία, δύναμη, πρόοδο και τονίζει τη σημασία της γνώσης για ένα καλύτερο και δημιουργικό μέλλον.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Καλαφάτης: Η γνώση μοχλός συλλογικής και ατομικής ανάπτυξης

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλαφάτης ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, τονίζοντας τη σημασία της γνώσης και τον ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαίδευση, κατά τη διάρκεια αγιασμών σε σχολεία της Θεσσαλονίκης.
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΠτΔ στον αγιασμό σχολείων Κύμης: Η παιδεία νικά τα εμπόδια της ζωής

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας επισκέφθηκε σχολεία στην Κύμη για τον αγιασμό και τόνισε στους μαθητές τη σημασία της παιδείας και του μόχθου, υπενθυμίζοντάς τους πως η προσπάθεια και η γνώση οδηγούν σε επιτυχία και υπερηφάνεια.
Άδειο σχολικό τάξη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Ξεκίνησαν τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία του νομού

Το πρώτο κουδούνι σήμανε στα σχολεία των Χανίων με αγιασμούς και ευχές. Παρόντες εκπρόσωποι πολιτείας και δήμου, τονίζοντας τη στήριξη στην εκπαίδευση. Ο δήμος επενδύει σε υποδομές σχολείων με πάνω από 20 εκατ. ευρώ.