ΓΔ: 2636.54 -1.24% Τζίρος: 502.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Επιβατικό αεροσκάφος πτήσης

Ο συγκυβερνήτης της flydubai αποπειράθηκε τρομοκρατική ενέργεια στην πτήση

Σοβαρό επεισόδιο στην πτήση FZ1073 της flydubai: Συγκυβερνήτης φέρεται να επιτέθηκε με τσεκούρι στον πιλότο, προσπαθώντας να πάρει τον έλεγχο του αεροσκάφους. Έρευνες διεξάγονται για τα κίνητρα και τις διασυνδέσεις του.

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην πτήση FZ1073 της flydubai, όταν, σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού εισαγγελέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο WAM, ο συγκυβερνήτης φέρεται να αποπειράθηκε να διαπράξει «τρομοκρατική» επίθεση κατά τη διάρκεια του δρομολογίου από το Ντουμπάι προς το Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συγκυβερνήτης επιτέθηκε στον πιλότο εντός του πιλοτηρίου, χρησιμοποιώντας τσεκούρι και επιχείρησε να πάρει τον έλεγχο του αεροσκάφους.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τη διερεύνηση των συνθηκών του συμβάντος, τα κίνητρα του

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιβατικό αεροσκάφος απογείωση
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ισραήλ επαναπατρίζει πολίτες από Ντουμπάι με πτήσεις της El Al

Η El Al θα ναυλώσει αύριο ειδικές πτήσεις για τον επαναπατρισμό Ισραηλινών από το Ντουμπάι, μετά την αναστολή των δρομολογίων της flydubai. Προγραμματίζονται επιπλέον πτήσεις, ενώ οι τακτικές πτήσεις θα επανεκκινήσουν τον Νοέμβριο.
ελικόπτερο σε έρευνα νύχτα
ΔΙΕΘΝΗ

Έρευνα στα Εμιράτα για το περιστατικό flydubai – Τιμητική διάκριση σε 4 Ισραηλινούς επιβάτες

Ο γενικός εισαγγελέας των ΗΑΕ ξεκίνησε έρευνα για την αναγκαστική προσγείωση πτήσης flydubai στη Σαουδική Αραβία, με στόχο να διαπιστωθεί αν συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια, ενώ η Σ. Αραβία αρνήθηκε ισραηλινά αεροσκάφη για παραλαβή επιβατών.
σημαία Ισραήλ
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Απόπειρα επίθεσης σε πτήση flydubai για Τελ Αβίβ

Το ισραηλινό ΥΠΕΞ ενημέρωσε ότι το επεισόδιο σε πτήση flydubai από Ντουμπάι προς Τελ Αβίβ είχε στόχο να υπονομεύσει τις σχέσεις Ισραήλ-Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και χαρακτηρίστηκε απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης.