ΓΔ: 2472.71 0.96% Τζίρος: 151.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:33:40
αγώνας δρόμου αθλητών
Αθλητές συμμετέχουν σε αγώνα δρόμου με φουσκωτή αψίδα εκκίνησης σε δημόσιο δρόμο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Π. Φάληρο και Άλιμο λόγω αγώνα στις 26/4

Την Κυριακή 26 Απριλίου, λόγω του 17ου Διεθνούς Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή της κυκλοφορίας από τις 05:00 ως τις 13:00 σε περιοχές Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 26 Απριλίου στους Δήμους Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «17ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 05.00 έως τις 13.00 στις εξής οδούς:

• Στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο τμήμα μεταξύ της Λεωφόρου Συγγρού (θέση Ψαλίδι) και της Λεωφόρου Αμφιθέας, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

• Στην Παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος, από τη συμβολή με την οδό Ιωάννου Φιξ έως τη συμβολή με τη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος, επίσης στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Κατά τη διάρκεια των ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

• Από Αθήνα προς Γλυφάδα: μέσω Λεωφόρου Συγγρού (προς Γλυφάδα/Πειραιά), Λεωφόρου Αμφιθέας και Λεωφόρου Ποσειδώνος.

• Από Πειραιά προς Γλυφάδα: μέσω Λεωφόρου Συγγρού (προς Αθήνα), Ζησιμοπούλου, Αγίων Αναργύρων, Λεωφόρου Αμφιθέας ή Δημοσθένους και Λεωφόρου Αμφιθέας.

Επιπλέον, θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης από τις 04.00 έως τις 13.00 στην οδό Ιωάννου Αυγέρη (έμπροσθεν Θ/Κ Αβέρωφ – Δημοτικού Κολυμβητηρίου Φαλήρου), στο τμήμα μεταξύ των οδών Αφροδίτης και Μωραϊτίνη (έμπροσθεν TAE KWON DO), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η ΕΛΑΣ καλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των ρυθμίσεων, να ακολουθούν την οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις και τροχαία ατυχήματα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τα γκάζια ανήκουν στις πίστες, όχι στους δρόμους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η οδική ασφάλεια είναι εθνική προτεραιότητα, επισημαίνοντας πως η μείωση των τροχαίων αποτελεί κοινωνική κατάκτηση και προέτρεψε τους πολίτες να απολαμβάνουν το Ράλλυ Ακρόπολις υπεύθυνα και με ασφάλεια.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Ισχυρό πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα με 2.000 συλλήψεις

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για οργανωμένο έγκλημα, παραβατικότητα σε οικισμούς Ρομά, οδική ασφάλεια και Εξάρχεια, τονίζοντας τις παρεμβάσεις της ΕΛ.ΑΣ.
πανοραμική Ρεθύμνου λιμάνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποψηφιότητα Ρεθύμνου για Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Τουρισμού και νέες δράσεις

Ο Δήμος Ρεθύμνης διεκδικεί τον τίτλο «European Capital of Tourism 2027», προβάλλοντας τη στρατηγική του για βιώσιμο τουρισμό. Παράλληλα, υπέβαλε δύο ευρωπαϊκές προτάσεις για αναβάθμιση κινητικότητας και δημόσιου χώρου.
Γιώργος Κώτσηρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώτσηρας: Τέσσερις βασικές προτεραιότητες για την ασφάλεια στις μεταφορές

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Κώτσηρας, θέτει ως προτεραιότητες την οδική ασφάλεια, τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρόμου, την αναβάθμιση των συγκοινωνιών και την αξιοποίηση της τεχ