ΓΔ: 2153.49 0.72% Τζίρος: 121.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:38:41
Νίκος Δένδιας δημόσια εμφάνιση
Φωτο: ΑΠΕ

Στη Νέα Υόρκη ο Ν. Δένδιας - Συνάντηση με το Γ.Γ. του ΟΗΕ

Οι συνομιλίες θα εστιασθούν στις τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και το Κυπριακό, καθώς και το ρόλο του ΟΗΕ.

Στη Νέα Υόρκη θα μεταβεί σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες.

Οι συνομιλίες θα εστιασθούν σε ζητήματα διεθνούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και το Κυπριακό, καθώς και το ρόλο του ΟΗΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Barak MX
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πράσινο φως για τον αντιπυραυλικό θόλο των 3 δισ.

«Πράσινο φως» από την Ειδική Διαρκής Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής για τη δημιουργία της «Ασπίδας του Αχιλλέα», ενός νέου πολυεπίπεδου θόλου αεράμυνας για αντιμετώπιση πυραύλων, drones και άλλων εναέριων απειλών.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Συνάντηση με τον Βρετανό Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε στο Λονδίνο με τον Βρετανό Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας Τζόναθαν Πάουελ, συζητώντας για τη Μέση Ανατολή, το Ιράν, την Ουκρανία και τις απειλές ασφαλείας. Αύριο θα συναντήσει τον ομόλογό του, Τζον Χίλι.
Νίκος Δένδιας στην Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Στη Βουλή νέα εξοπλιστικά και η «Ασπίδα του Αχιλλέα»

Στη Βουλή εισάγονται νέα εξοπλιστικά προγράμματα για γνωμοδότηση, με επίκεντρο την αναβάθμιση της αεράμυνας και τη δημιουργία της «Ασπίδας του Αχιλλέα». Σημαντική συμμετοχή ελληνικών εταιρειών και υποδομές για τα F-35 στην Ανδραβίδα.