ΓΔ: 2449.29 -0.10% Τζίρος: 260.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ
Φώτο: SOOC

Το πρόγραμμα του Νίκου Ανδρουλάκη για το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στις 10:00.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στις 10:00, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Αργότερα, στις 18:20, ο κ. Ανδρουλάκης θα απευθύνει ομιλία σε εκδήλωση του Τομέα Ναυτιλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι "Λιμάνια - Μηχανισμός ανάπτυξης της οικονομίας", αναδεικνύοντας τον ρόλο της ναυτιλίας και των λιμανιών στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Θα καταθέσουμε άμεσα επίκαιρη ερώτηση για την ακρίβεια

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε σήμερα τη λαϊκή αγορά Αγίου Δημητρίου στη Ρόδο, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συνομιλώντας με παραγωγούς για τα προβλήματα ακρίβειας και κόστους παραγωγής.
Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Μόνη αξιόπιστη επιλογή για σταθερότητα το ΠΑΣΟΚ

Ο Ν. Ανδρουλάκης τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη επιλογή με δημοκρατική κουλτούρα και όρια στην εξουσία, ασκώντας κριτική σε Μητσοτάκη-Τσίπρα για τοξικότητα και ζητώντας στροφή σε πολιτική συνέπειας και προόδου.
Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: ΠΑΣΟΚ, διαχρονικός αντίπαλος της Δεξιάς και φάρος προόδου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τίμησε τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου στο Καλέντζι Αχαΐας, τονίζοντας ότι το έργο του μένει ζωντανό και αποτελεί πηγή έμπνευσης για λιγότερες ανισότητες, ισχυρό κράτος δικαίου και κοινωνική δικαιοσύνη.
Κυριάκος Πιερρακάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης: Ρεαλιστικές λύσεις εντός δημοσιονομικών ορίων απαντά στο ΠΑΣΟΚ

Ο υπουργός Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης, απάντησε στην κριτική Ανδρουλάκη, υπερασπιζόμενος τις κυβερνητικές ρυθμίσεις για δάνεια, εξωδικαστικό μηχανισμό και Υπερταμείο.