ΓΔ: 2273.73 -0.09% Τζίρος: 240.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Νικήτας Κακλαμάνης βουλή
Ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλάει στη βουλή κατά τη συνεδρίαση.

Κακλαμάνης: Συγκινητικό «αντίο» στον Διονύση Σαββόπουλο με στίχους του

Με λόγια βαθιάς συγκίνησης και στίχους από το τραγούδι «Πρωτομαγιά», ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, αποχαιρέτησε τον Διονύση Σαββόπουλο, εκφράζοντας σεβασμό και αγάπη.

Με συγκινητικά λόγια και στίχους από το τραγούδι «Πρωτομαγιά», ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, αποχαιρέτησε τον μεγάλο τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο.

Στη δήλωσή του για την απώλεια του κορυφαίου δημιουργού, ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε: «Μέσα από τη ζέστα του σφαγείου και με στεφάνια δροσερά, θα ανταμωθούμε μία τρελή Πρωτομαγιά…».

Ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ακόμη: «Μέχρι να ξανασμίξουμε στο δικό σου περιβόλι, Διονύση, θα κρατάμε τα λόγια σου, επιτέλους, να μην είσαι μοναχός. Καλό σου ταξίδι…»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρναβαλιστές σε αποκριάτικη παρέλαση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκριάτικο γλέντι στους δρόμους της Αθήνας

Με μουσική, χορό και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις της Αθήνας με παρέλαση από το Σύνταγμα ως την πλατεία Κοτζιά, παρουσία του δημάρχου Χάρη Δούκα και ζωντανά μουσικά σχήματα να δίνουν τον ρυθμό.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Αναβολή όλων των εκδηλώσεων για το επόμενο τριήμερο

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ότι αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του για το επόμενο τριήμερο, μετά το εργατικό δυστύχημα σε εργοστάσιο τροφίμων στα Τρίκαλα, εκφράζοντας συμπαράσταση στους εργαζόμενους και στις οικογένειες των θυμάτων.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλαντα στο Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης υποδέχεται την Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου

Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου την Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου, η οποία θα ψάλει τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στις 11:00 το πρωί.
Πιανίστρια σε συναυλία
ΔΙΕΘΝΗ

Jazz σύνολο ακυρώνει εμφανίσεις στο Κέντρο Κένεντι μετά τη μετονομασία

Το τζαζ συγκρότημα Cookers ακύρωσε τις πρωτοχρονιάτικες εμφανίσεις του στο Κέντρο Κένεντι, διαμαρτυρόμενο για τη μετονομασία σε «Κέντρο Τραμπ-Κένεντι». Το ίδρυμα δεν σχολίασε την απόφαση του συγκροτήματος.