ΓΔ: 2064.77 -0.60% Τζίρος: 491.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό δρόμο. Φωτογραφία κατάλληλη για αστυνομική επικαιρότητα.

Συνολικά δεκαέξι συλλήψεις στη Βόρεια Ελλάδα, στο πλαίσιο ελέγχων

Οι έλεγχοι (859 οχημάτων και 1.107 ατόμων) πραγματοποιήθηκαν κατά τις πρωινές ώρες σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

Περισσότερους από 1100 ελέγχους ατόμων, οι οποίοι κατέληξαν σε 16 συλλήψεις, πραγματοποίησαν σήμερα αστυνομικές δυνάμεις σε έξι νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη των κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, τη σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Οι έλεγχοι (859 οχημάτων και 1.107 ατόμων) πραγματοποιήθηκαν κατά τις πρωινές ώρες σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική και κατά τη διάρκειά τους, 13 άτομα συνελήφθκησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, δύο για καταδικαστικές αποφάσεις και ένα για κλοπή. Επίσης, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων, βεβαιώθηκαν 230 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν τρία οχήματα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, οι δράσεις αυτές θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και το επόμενο διάστημα

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον θάνατο 51χρονου τραγουδιστή στην Καρδίτσα

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών και ιατροδικαστή για τον θάνατο 51χρονου τραγουδιστή, που βρέθηκε νεκρός με τραύματα στην είσοδο σπιτιού στις Καμινάδες Καρδίτσας. Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ.
Αυλή σχολείου ημέρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν για γκράφιτι σε σχολείο

Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι, 14 και 15 ετών, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αφού προκάλεσαν φθορές με σπρέι σε τοίχους σχολείου. Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκαν στο τμήμα για δικογραφία.
Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινική δίωξη για σοβαρά αδικήματα σε γνωστό γκαλερίστα

Βαρύτατες κατηγορίες για υπεξαίρεση μνημείων, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων απαγγέλθηκαν σε γνωστό γκαλερίστα μετά από αστυνομική έφοδο. Δίωξη και για υπάλληλό του. Προθεσμία απολογίας στις 24/3.
Περιπλανώμενο πυρομαχικό drone
ΔΙΕΘΝΗ

Επίθεση με drones σε συνοικία της Βαγδάτης στο Ιράκ

Στο κέντρο της Βαγδάτης, επίθεση με drones στόχευσε το κτίριο τηλεπικοινωνιών υπηρεσίας ασφαλείας που συνεργάζεται με Αμερικανούς, ενώ δεύτερο drone κατέπεσε σε αθλητικό κέντρο όπου συχνάζουν εύποροι και διπλωμάτες.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο μελών για ληστείες σε καφέ και ψιλικατζίδικα

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι αλλοδαποί για ληστείες σε καταστήματα καφέ-ψιλικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με λεία 2.483 ευρώ και αντικείμενα. Σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγούνται στον εισαγγελέα.