ΓΔ: 2663.7 0.05% Τζίρος: 464.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:51:38
kairos, kalokairi
Φωτο: Pixabay

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα ορεινά

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί με εντάσεις εώς 3-4 και στα ανατολικά εώς 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις και τοπικές βροχές ή και καταιγίδες στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας. Άνεμοι βόρειοι με εντάσεις έως 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις, παροδικά πιο αυξημένες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 26-28 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο αναμένονται γενικά βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί με εντάσεις εώς 3-4 και στα ανατολικά εώς 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφω΄σεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δια΄φορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχή σε ομπρέλα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Eπικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ, επισημαίνοντας ότι παραμένει σε ισχύ η κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα βορειοανατολικά της χώρας, έως σήμερα το απόγευμα.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά την Τρίτη τα σχολεία σε Κεντρική και Νότια Κέρκυρα λόγω καιρού

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026, όλα τα σχολεία Κεντρικής και Νότιας Κέρκυρας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Η απόφαση σχετίζεται με τον κόκκινο συναγερμό από Πολιτική Προστασία.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Ισχυρά καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη έως το απόγευμα της Δευτέρας

Σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας Κρήτης λόγω επιδείνωσης καιρού, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες (πορτοκαλί προειδοποίηση). Οι πολίτες καλούνται να τηρούν τις οδηγίες των Αρχών για την ασφάλειά τους.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AGNETA: Έρχεται με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με έκτακτο δελτίο

Η ΕΜΥ αναβάθμισε το δελτίο καιρού σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Το χαμηλό AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνούς, κυρίως στα δυτικά, βόρεια και ανατολικά νησιωτικά έως και την Τρίτη.