ΓΔ: 2527.12 0.87% Τζίρος: 42.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:07:38
θερινός ουρανός ηλιοβασίλεμα
Εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα καλοκαιριού με ζεστά χρώματα στον ουρανό.

Λίγες νεφώσεις και πιθανές βροχές με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν με πιθανότητα ασθενούς βροχή προς το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

Τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά, στα δυτικά και στα νότια. Πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι με εντάσεις 5-7 μποφόρ στο Ιόνιο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου 2023, αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες αρχικά στα δυτικά και βόρεια και από το μεσημέρι στην υπόλοιπη χώρα θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και στο Ιόνιο. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν στην Ήπειρο, στη Δυτική Θεσσαλία, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και το βράδυ στις Κυκλάδες. Πιθανή είναι η εκδήλωση πρόσκαιρων καταιγίδων στο Ιόνιο και στα νότια τμήματα της χώρας. Αύξηση θα παρουσιάσουν από το απόγευμα οι συγκεντρώσεις σκόνης στο Ιόνιο και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 26-27, στην Ήπειρο από 14 έως 27 βαθμούς, στη Θεσσαλία από13 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 26-28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 27 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 26-27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν με πιθανότητα ασθενούς βροχή προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία του Περού
ΔΙΕΘΝΗ

Περού: Σε ετοιμότητα για 60 ημέρες λόγω ακραίων φαινομένων Ελ Νίνιο

Σχεδόν 800 δήμοι στο Περού τέθηκαν σε ετοιμότητα για 60 ημέρες λόγω κινδύνου ισχυρών βροχών και πλημμυρών από το φαινόμενο Ελ Νίνιο, απειλώντας πάνω από 9,3 εκατομμύρια πολίτες σύμφωνα με την κυβέρνηση και το Cenepred.
Ηλιοβασίλεμα σε πόλη
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρός καύσωνας πλήττει την ανατολική πλευρά των ΗΠΑ

Σφοδρό κύμα καύσωνα πλήττει εκατομμύρια Αμερικανούς, κυρίως σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, με αποπνικτική ζέστη και αυξημένη υγρασία που ίσως επηρεάσει το Μουντιάλ και τους εορτασμούς για τα 250 χρόνια από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ.
Η σημαία των ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρός καύσωνας πλήττει το κέντρο των ΗΠΑ και κινείται ανατολικά

Ισχυρό κύμα καύσωνα σαρώνει τις ΗΠΑ, με θερμοκρασίες-ρεκόρ να απειλούν να επηρεάσουν το Μουντιάλ και τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου. Σικάγο και άλλες πόλεις λαμβάνουν μέτρα για την προστασία των πολιτών.