ΓΔ: 2528.34 0.92% Τζίρος: 42.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:08:38
Φωτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες βροχές στα ηπειρωτικά και κανονικές θερμοκρασίες

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και δυτικά θα είναι τοπικά έως 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφελώδης καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά. Αίθριος γενικά καιρός με μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως ως προς τις ελάχιστες και μικρή περαιτέρω άνοδος και ως προς τις μέγιστες στα βόρεια ηπειρωτικά και στα νησιά του Αιγαίου. Άνεμοι έως 4-5 μποφόρ στα πελάγη. Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 αναμένεται γενικά νεφελώδης καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στα βόρεια ορεινά, ενώ είναι πιθανό αυτές να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους. Μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας αναμένονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 24, στη Θεσσαλία από 5 έως 25 βαθμούς, στην Ήπειρο από 5 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 11 έως 19 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 20-21 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελα΄γη από δια΄φορες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και δυτικά θα είναι τοπικά έως 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δια΄φορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 και πρόσκαιρα έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία του Περού
ΔΙΕΘΝΗ

Περού: Σε ετοιμότητα για 60 ημέρες λόγω ακραίων φαινομένων Ελ Νίνιο

Σχεδόν 800 δήμοι στο Περού τέθηκαν σε ετοιμότητα για 60 ημέρες λόγω κινδύνου ισχυρών βροχών και πλημμυρών από το φαινόμενο Ελ Νίνιο, απειλώντας πάνω από 9,3 εκατομμύρια πολίτες σύμφωνα με την κυβέρνηση και το Cenepred.
Ηλιοβασίλεμα σε πόλη
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρός καύσωνας πλήττει την ανατολική πλευρά των ΗΠΑ

Σφοδρό κύμα καύσωνα πλήττει εκατομμύρια Αμερικανούς, κυρίως σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, με αποπνικτική ζέστη και αυξημένη υγρασία που ίσως επηρεάσει το Μουντιάλ και τους εορτασμούς για τα 250 χρόνια από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ.
Η σημαία των ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρός καύσωνας πλήττει το κέντρο των ΗΠΑ και κινείται ανατολικά

Ισχυρό κύμα καύσωνα σαρώνει τις ΗΠΑ, με θερμοκρασίες-ρεκόρ να απειλούν να επηρεάσουν το Μουντιάλ και τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου. Σικάγο και άλλες πόλεις λαμβάνουν μέτρα για την προστασία των πολιτών.