ΓΔ: 2664.26 0.07% Τζίρος: 475.32 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:15:38
Βροχή σε ομπρέλα

Αυξημένες νεφώσεις με αρκετές βροχές και υψηλές θερμοκρασίες

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, τοπικού χαρακτήρα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νεφελώδης καιρός με βροχές κατά τόπους αναμένεται την Κυριακή 2 Απριλίου 2023. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στην Κρήτη. Πιο αναλυτικά, αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα νότια τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 10 έως 23, στην Ήπειρο από 8 έως 21, στη Στερεά από 11 έως 19, στην Πελοπόννησο από 7 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 18, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 20, στις Κυκλάδες από 13 έως 21, στα Δωδεκάνησα από 14 έως 20 και στην Κρήτη από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως σταδιακά έως το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 και τοπικά 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και μετά το απόγευμα από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές ενώ πιθανότητα πρόσκαιρων, τοπικών βροχών υπάρχει από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχή σε ομπρέλα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Eπικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ, επισημαίνοντας ότι παραμένει σε ισχύ η κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα βορειοανατολικά της χώρας, έως σήμερα το απόγευμα.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά την Τρίτη τα σχολεία σε Κεντρική και Νότια Κέρκυρα λόγω καιρού

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026, όλα τα σχολεία Κεντρικής και Νότιας Κέρκυρας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Η απόφαση σχετίζεται με τον κόκκινο συναγερμό από Πολιτική Προστασία.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Ισχυρά καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη έως το απόγευμα της Δευτέρας

Σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας Κρήτης λόγω επιδείνωσης καιρού, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες (πορτοκαλί προειδοποίηση). Οι πολίτες καλούνται να τηρούν τις οδηγίες των Αρχών για την ασφάλειά τους.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AGNETA: Έρχεται με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με έκτακτο δελτίο

Η ΕΜΥ αναβάθμισε το δελτίο καιρού σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Το χαμηλό AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνούς, κυρίως στα δυτικά, βόρεια και ανατολικά νησιωτικά έως και την Τρίτη.