ΓΔ: 2304.14 0.89% Τζίρος: 301.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Νίκος Δένδιας βουλή
Φώτο: SOOC

Δένδιας: Στήνεται στην Ξάνθη νέα μονάδα παραγωγής drones για τον Στρατό

Ο Ν. Δένδιας ανακοίνωσε ότι στην Ξάνθη δημιουργείται δεύτερη μονάδα παραγωγής drones FPV στην Ελλάδα, στο 316 Συνεργείο Περιοχής Τεχνικού, για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο 316 Συνεργείο Περιοχής Τεχνικού στην Ξάνθη προχωρά η δημιουργία της δεύτερης μονάδας παραγωγής drones FPV στην Ελλάδα, ενισχύοντας τη μετάβαση των Ενόπλων Δυνάμεων στη Νέα Εποχή, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια.

Ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε τη μονάδα την παραμονή των Χριστουγέννων και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας.

Κατά την επίσκεψή του, είχε την ευκαιρία να ακούσει τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τη χορωδία της Ταξιαρχίας Υποστήριξης (ΤΑΞΥΠ).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας σε πλοίο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Αυτές τις μέρες η σκέψη μας πρωτίστως στα στελέχη των Ε.Δ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά για τα Χριστούγεννα, εκφράζοντας τη στήριξή του στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν μακριά από τις οικογένειές τους, διασφαλίζοντας τα εθνικά μας δικαιώματα.
Νίκος Δένδιας βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Επαφές με Λαριγκάκη και ομογενειακούς οργανισμούς

Ο Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε στο Υπουργείο Άμυνας τον πρόεδρο του American Hellenic Institute, μέλη AHEPA και επικεφαλής Εβραϊκο-Αμερικανικών Οργανισμών, τονίζοντας τη σημασία διαλόγου και το στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας.
Τζέιμι Ντάιμον
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

H προφητεία του Τζ. Ντάιμον, το «προξενιό» της Αννας Ροκοφύλλου και η AKTOR

Aποζημιώσεις για ΑΚΤΟΡ από το Μετρό Θεσσαλονίκης, τα καλά νέα για τη βιομηχανία και τον Μυτιληναίο, η θεωρία της κατσαρίδας του Τζ. Ντάιμον, τι γύρευε στο Νέο Δελχί ο Στ. Ιωάννου της Eurobank, το «προξενιό» της Αννας Ροκοφύλλου και το υπουργικό γεύμα.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Ορόσημο της Ιστορίας η Απελευθέρωση των Ιωαννίνων

Ο Νίκος Δένδιας ανέφερε πως η απελευθέρωση των Ιωαννίνων το 1913 είναι κορυφαίο ορόσημο της νεότερης ιστορίας και 113 χρόνια μετά τιμούμε όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία και τη σημαία στην Ήπειρο.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο η αμυντική σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ στη συνάντηση Δένδια με Κογκρέσο

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου, με επικεφαλής τον Jerry Moran, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Αθήνα. Παρούσα ήταν και η πρέσβης των ΗΠΑ, Kimberly Guilfoyle.