ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Πυροσβεστικό όχημα πυρκαγιά
Φώτο: Shutterstock

Φωτιά στο Φίχτι Αργολίδας: Υποχωρεί η πυρκαγιά, μεγάλη κινητοποίηση

Η φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης στο Φίχτι Αργολίδας. Επιχειρούν 40 πυροσβέστες, πεζοπόρα τμήματα, 13 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Σημαντική πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε αγροτοδασική περιοχή στο Φίχτι Αργολίδας, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των αρχών.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 10:15, θέτοντας σε εγρήγορση την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η εξέλιξή της θεωρείται υποχωρητική, γεγονός που προσδίδει αισιοδοξία για τον έλεγχό της εντός της ημέρας.

Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν συνολικά 40 πυροσβέστες, που ενισχύθηκαν από δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 13 πυροσβεστικά οχήματα. Επιπλέον, στο σημείο επιχείρησαν 4 εναέρια μέσα (αεροσκάφη), καθώς και 1 ελικόπτερο, διασφαλίζοντας πολυεπίπεδη επέμβαση από αέρα και έδαφος.

Σημαντική υπήρξε η συνεισφορά υδροφόρων οχημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), που ανέλαβαν υποστηρικτικό ρόλο στη γενικότερη προσπάθεια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντεκα αντλήσεις υδάτων στην Αλεξανδρούπολη από ισχυρή βροχόπτωση

Η Πυροσβεστική Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε έντεκα αντλήσεις υδάτων λόγω της ισχυρής βροχής, με τη ραγδαιότητα να φτάνει τα 116 χιλιοστά την ώρα και το συνολικό ύψος βροχής τα 67 χιλιοστά μέσα στη μέρα.
Πυροσβεστικό όχημα επιχειρεί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα κτιρίου κατέρρευσε στην Ακαδημία Πλάτωνος – Επέμβαση Πυροσβεστικής

Συναγερμός στην Πυροσβεστική μετά από κατάρρευση στέγης και τοιχοποιίας εγκαταλελειμμένης μονοκατοικίας στην Ακαδημία Πλάτωνος, επί της οδού Αλαμάνας. Το κτίριο ήταν ακατοίκητο και κατέρρευσε σήμερα το πρωί.
Βιομηχανική φωτιά διυλιστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασπρόπυργος: Διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συναγερμός σήμανε στον Ασπρόπυργο λόγω διαρροής προπανίου από βυτιοφόρο σε πάρκινγκ φορτηγών. Επί τόπου 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ, ενώ λαμβάνονται μέτρα ψύξης και έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο στον Ασπρόπυργο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συναγερμός για διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο σε χώρο στάθμευσης φορτηγών στον Ασπρόπυργο. Η Πυροσβεστική επενέβη με 27 πυροσβέστες, 10 οχήματα και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ, ενώ ελήφθησαν προληπτικά μέτρα ψύξης.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερισσός Χαλκιδικής: Απεγκλωβισμός 60χρονου από υπόγειο οικοδομής

Ένας 60χρονος απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος μετά από πτώση σε υπόγειο οικοδομής στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.