ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
Φώτο: ΕΚΑΒ

Σε εξέλιξη η έρευνα για τον τραυματισμό μαθητή στο σιδηροδρομικό σταθμό

Νεότερες πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι πρόκειται για 17χρονο, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, όταν παραλήφθηκε από το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για το περιστατικό τραυματισμού μαθητή στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας που χτυπήθηκε στο κεφάλι -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- από επιβατική αμαξοστοιχία κατά την αναχώρησή της από τον τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό.

Νεότερες πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι πρόκειται για 17χρονο, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, όταν παραλήφθηκε από το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Το περιστατικό συνέβη στις 8.10 το πρωί, με τον μαθητή λυκείου να βρίσκεται εκείνη την ώρα στην αποβάθρα του σταθμού μαζί με συμμαθητές του.

Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας (εκτελούσε δρομολόγιο από Έδεσσα για Θεσσαλονίκη) καταθέτει στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Αλεξάνδρειας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Σύλληψη 32χρονου που φέρεται να ξυλοκόπησε τον 74χρονο πατέρα του

Στο Ηράκλειο συνελήφθη 32χρονος που φέρεται να επιτέθηκε στον 74χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι την Πρωτοχρονιά. Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Η δίωξη κινείται αυτεπάγγελτα.