ΓΔ: 2053.58 1.44% Τζίρος: 255.22 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Λογότυπο Βίκος

H Βίκος στηρίζει τις δομές υγείας της χώρας

Η εταιρεία πραγματοποίηση δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενώ παρέχει δωρέα τα προϊόντα της στο προσωπικό όλων των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορονοϊό.

Δωρεά για την ανακαίνιση της Παιδιατρικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» κατέθεσε η εταιρεία Βίκος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, με παράλληλη προσφορά των προϊόντων της στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «H Βίκος A.E, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς, της αλληλεγγύης και της υπευθυνότητας που διαχρονικά χαρακτηρίζει την εταιρεία, συμβάλλει από τη μεριά της στην προσπάθεια των δομών υγείας της χώρας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προέβη σε δωρεά για την ανακαίνιση της Παιδιατρικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» για έργα υποδομής και ιατρικού εξοπλισμού απαραίτητα για τις ανάγκες του νοσοκομείου ώστε να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου Υγειονομική Φροντίδα.

Παράλληλα, θέλοντας να στηρίξει την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών, νοσηλευτών και ιατρικού προσωπικού, αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται στις ειδικές μονάδες, προσφέρει προϊόντα της εταιρείας, Φυσικό Μεταλλικό Νερό, και Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά, στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Η Βίκος Α.Ε. ήρθε σε απευθείας επικοινωνία με τα 13 νοσοκομεία αναφοράς, προκειμένου να επιβεβαιώσει την ανάγκη για τα εν λόγω προϊόντα και να διασφαλίσει ότι η προσφορά της θα συμβάλει με τρόπο ουσιαστικό στον καθημερινό αγώνα. Η εταιρεία, και για όσο διάστημα χρειαστεί και επιβάλλουν οι συνθήκες, θα συνδράμει σε αυτές και σε όσες επιπλέον ανάγκες ενδεχομένως προκύψουν.

Τέλος, με αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζόμενους της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. που αυτό το διάστημα εξακολουθούν και εργάζονται διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της, η Διοίκηση συνεχίζει να μεριμνά καθημερινά για την ασφάλειά τους. Εφαρμόζοντας και ενισχύοντας τις εγκαταστάσεις της με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (θερμικές κάμερες κ.α.), ενημερώνοντας και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από εξωτερικούς συνεργάτες της για την τήρηση των ενδεδειγμένων μέτρων πρόληψης μετάδοσης του κορωνοϊού, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή της στους ανθρώπους της.

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε., στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει προσπάθειες του τομέα Υγείας μέσα από δράσεις και ενέργειές της, που σκοπό έχουν να ενισχύουν τον ευαίσθητο και καίριο για όλους αυτόν τομέα, καταλήγει η ανακοίνωση».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έδρα ΠΟΥ Γενεύη
ΔΙΕΘΝΗ

ΠΟΥ: Η κλιματική κρίση αποτελεί ταυτόχρονα και υγειονομική κρίση

Ο ΠΟΥ χαρακτήρισε την κλιματική κρίση ως υγειονομική κρίση, εκφράζοντας λύπη που η υγεία απουσιάζει από τις επίσημες διαπραγματεύσεις της COP. Ελπίζει να ενταχθεί το θέμα στην ατζέντα της COP31 το επόμενο έτος.
Κτίριο ΠΟΥ
ΔΙΕΘΝΗ

ΠΟΥ: Η φυματίωση παραμένει η πιο θανατηφόρα μολυσματική νόσο το 2024

Η φυματίωση παραμένει η κορυφαία μολυσματική αιτία θανάτου παγκοσμίως, με 1,23 εκατ. θύματα το 2023, σύμφωνα με τον ΠΟΥ. Οι θάνατοι και τα κρούσματα μειώθηκαν ελαφρώς, αλλά η πρόοδος παραμένει εύθραυστη.
Γεωργιάδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Ενισχύουμε τη δημόσια υγεία σε Χίο και Ψαρά με νέα έργα

Νέες υποδομές υγείας εγκαινίασε στη Χίο και τα Ψαρά ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοινώνοντας προσλήψεις, έργα μέσω Ταμείου Ανάκαμψης και δράσεις για την ενίσχυση των νησιών.
Κέντρο του Νόβι Σαντ
ΔΙΕΘΝΗ

Σερβία: Η Ντίανα Χρκα εξαντλημένη μετά από 11 μέρες απεργίας πείνας

Η Ντίανα Χρκα, μητέρα θύματος της τραγωδίας στο Νόβι Σαντ, συνεχίζει για 11η μέρα απεργία πείνας έξω από το σερβικό κοινοβούλιο, παρότι η υγεία της χειροτερεύει. Αρνήθηκε να διακομισθεί σε νοσοκομείο και θα κάνει δηλώσεις αργότερα.
Οικογενειακή ασφάλιση προστασία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΑμεΑ: «Όχι» στην εμπλοκή ιδιωτών στη συλλογή ανθρώπινου πλάσματος

Η ΕΣΑμεΑ εκφράζει την αντίθεσή της σε προτάσεις του ΣΦΕΕ για ιδιωτική συλλογή πλάσματος, προειδοποιώντας για κινδύνους εμπορευματοποίησης και ζητώντας να παραμείνει υπό δημόσιο έλεγχο μέσω του ΕΚΕΑ.
Κάψουλες φαρμακευτικά σκευάσματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΠΥΥ: Πάνω από 140.000 ασθενείς εξυπηρετήθηκαν με την υπηρεσία Κατ’ Οίκον

Η δωρεάν υπηρεσία «Κατ’ Οίκον» του ΕΟΠΥΥ για αποστολή Φαρμάκων Υψηλού Κόστους εξυπηρέτησε 141.047 ασθενείς σε τέσσερις μήνες, ενισχύοντας την πρόσβαση στη φαρμακευτική περίθαλψη πανελλαδικά.