ΓΔ: 2314.88 -0.85% Τζίρος: 390.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:36
Autohellas

Autohellas: Προληπτικά μέτρα προστασίας για πελάτες και εργαζόμενους

Εχει οργανωθεί σχέδιο Διαχείρισης Κρίσης στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος κοραναϊού σε εργαζόμενους των γραφείων και των υποκαταστημάτων της εταιρείας. 

Στην άμεση λήψη προληπτικών μέτρων προστασία των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των εργαζομένων της, με στόχο την προφύλαξη τους και την συμβολή στη διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης προχωράει η Autohellas που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αναφορικά με θέματα που αφορούν τον κοροναϊό COVID-19.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προβαίνει σε σχολαστικούς καθαρισμούς του αυτοκινήτου μετά την ενοικίαση του. Η Διοίκηση της Εταιρείας έχει ήδη προβεί στην έκδοση των σχετικών οδηγιών πρόληψης και προστασίας από τον κοροναϊό βάσει των κατευθύνσεων που έλαβε  από τον ΕΟΔΥ προς όλους τους εργαζόμενους που εμπλέκονται στη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης των αυτοκινήτων.

Επιπρόσθετα βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εφοδιασμού των υποκαταστημάτων της με αντιβακτηριακά υλικά (ειδικά μαντηλάκια, gel) τα οποία διατίθενται σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου για όλους τους πελάτες της.

Στην περίπτωση που προκύψει κρούσμα κοροναϊού σε πελάτη ή σε εργαζόμενο που σχετίζεται με την καθημερινή διακίνηση των οχημάτων της, η εταιρεία θα προβεί σε ενέργειες όπως στην άμεση απολύμανση του οχήματος, της εγκατάστασης, καθώς και στο σχετικό ιατρικό έλεγχο των εργαζομένων που εξυπηρέτησαν τη μίσθωση. Επιπρόσθετα, έχει οργανωθεί σχέδιο Διαχείρισης Κρίσης στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος κορανοϊού σε εργαζόμενους των γραφείων και των υποκαταστημάτων της Εταιρείας. 

Υπενθυμίζεται δε ότι αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση πιθανών κρουσμάτων είναι αποκλειστικά ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οχήματα Ερυθρού Σταυρού Γάζα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ισραήλ ζητά από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα να φύγουν από τη Γάζα ως 28/2

Το Ισραήλ διακόπτει ως 28 Φεβρουαρίου τις δραστηριότητες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στη Γάζα, επειδή η οργάνωση δεν παρέδωσε τον κατάλογο των Παλαιστινίων εργαζομένων της, όπως απαιτεί η νομοθεσία για όλες τις ανθρωπιστικές οργανώσεις.
Κατεστραμμένο κτίριο Γάζα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ισραήλ ζητά από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα να φύγουν από τη Γάζα ως 28/2

Το Ισραήλ διέταξε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα να σταματήσουν τη δράση τους στη Γάζα μέχρι 28 Φεβρουαρίου, λόγω άρνησής τους να παραδώσουν κατάλογο Παλαιστινίων εργαζομένων, όπως απαιτείται για όλες τις ανθρωπιστικές οργανώσεις.
Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Το SAFE ενισχύει άμυνα, διπλωματία, οικονομία και κοινωνία

Η εβδομάδα σημαδεύτηκε από τραγικά γεγονότα που υπενθύμισαν πως η πολιτική συνδέεται άμεσα με την κοινωνία. Η κυβέρνηση προώθησε κρίσιμες παρεμβάσεις σε άμυνα, υποδομές, συμμετοχή ομογενών και κοινωνικά θέματα, τονίζει ο πρωθυπουργός.
Νοσοκομειακό δωμάτιο κλίνες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπαγεωργίου: Σταθερός ο 20χρονος φίλαθλος του ΠΑΟΚ μετά το τροχαίο

Αισιόδοξος για την υγεία του 20χρονου φιλάθλου του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Κώστας Φορτούνης, αναφέροντας ότι η κατάστασή του παραμένει σταθερή, χωρίς ανάγκη χειρουργείου ή ΜΕΘ, ενώ απαιτείται στενή παρακολούθηση.
Μάριος Θεμιστοκλέους πορτραίτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκαίνια ανακαινισμένης Παιδιατρικής στο «Σκυλίτσειο» Χίου από Θεμιστοκλέους

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους εγκαινίασε την ανακαινισμένη Παιδιατρική του «Σκυλίτσειου» Χίου, με συμβολή της Μητρόπολης, ενώ είδε και το νέο ΤΕΠ που χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης.