ΓΔ: 2074.96 1.04% Τζίρος: 256.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Πυροσβεστικό όχημα Ελλάδα
Πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελλάδας σε αποστολή άμεσης επέμβασης.

Nova: Δωρεάν λεπτά και GB για όλους τους συνδρομητές κινητής στη Χίο

Σε κίνηση στήριξης των κατοίκων της Χίου, η Nova προσφέρει 1.500 δωρεάν λεπτά και απεριόριστα GB σε όλους τους συνδρομητές κινητής, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στο νησί.

Στο πλευρό των κατοίκων της Χίου που δοκιμάζονται από τη μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται η Nova, προσφέροντας δωρεάν παροχές επικοινωνίας προς όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στο νησί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, παρέχονται 1.500 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα (κινητά και σταθερά) καθώς και απεριόριστα δεδομένα (GB) για χρήση στο κινητό. 

Η προσφορά ισχύει από τις 23 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου 2025, για όλους τους συνδρομητές κινητής, είτε πρόκειται για συμβόλαιο είτε για καρτοκινητή, ιδιώτες ή επαγγελματίες.

Η ενεργοποίηση των παροχών γίνεται αυτόματα και οι συνδρομητές λαμβάνουν σχετική ειδοποίηση μέσω SMS.

Παράλληλα, η Nova ανέστειλε τις διαδικασίες φραγής λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών για τους συνδρομητές της που διαμένουν στις πληγείσες περιοχές της Χίου, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της συγκυρίας.

Η εταιρεία υπογραμμίζει επίσης ότι το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή για την παρακολούθηση της κατάστασης στο νησί, ενώ τεχνικά συνεργεία έχουν κινητοποιηθεί σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και την Πολιτική Προστασία για την αποκατάσταση ενδεχόμενων προβλημάτων στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παράκτιο πλοίο ΛΣ 910
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σειρά περιστατικών και διακομιδών κατέγραψε το Λιμενικό σε όλη τη χώρα

Θάνατος 86χρονου στη Ρόδο, μηχανικές βλάβες πλοίων σε Χίο και Καβάλα, διασώσεις σε Χαλκίδα και Σκιάθο, καθώς και έξι διακομιδές ασθενών, περιλαμβάνονται στα περιστατικά του τελευταίου 24ώρου.
Λογότυπο Nova κατάστημα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Nova: Νέο έργο για εκτεταμένη εγκατάσταση έξυπνων μετρητών στον ΔΕΔΔΗΕ

Η Nova ανέλαβε το έργο διασύνδεσης 1 εκατ. έξυπνων μετρητών για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ, αξιοποιώντας τεχνολογίες NB-IoT και LTE-M. Το έργο εντάσσεται στο ψηφιακό εκσυγχρονισμό του ενεργειακού δικτύου και στη μετάβαση στην πράσινη ανάπτυξη.
Ρυμουλκό στο λιμάνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις διακινητών στη Γαύδο και επιχειρήσεις του Λιμενικού σε όλη τη χώρα

Δύο 18χρονοι συνελήφθησαν στη Γαύδο για διακίνηση 143 αλλοδαπών, ενώ το Λιμενικό πραγματοποίησε διασώσεις σε Οινουσσές και Σύβοτα και μετέφερε ασθενείς από νησιά σε νοσοκομεία.