ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Περιπλανώμενο πυρομαχικό drone
Drone περιπλανώμενου πυρομαχικού σε λειτουργία με φόντο πυκνό μαύρο καπνό.

Η Σαουδική Αραβία αναφέρει την αναχαίτιση 10 drones τη νύχτα

Το υπουργείο Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε και κατέστρεψε δέκα drones πάνω από το Ριάντ και ανατολικές περιοχές, ενώ το Ιράν συνεχίζει επιθέσεις σε χώρες του Κόλπου ως αντίποινα για τον πόλεμο ΗΠΑ-Ισραήλ.

Το υπουργείο Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε λίγο πριν από τις 06:00 (ώρα Ελλάδας) ότι αναχαιτίστηκαν και καταστράφηκαν δέκα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στον εναέριο χώρο του Ριάντ και των ανατολικών περιοχών του βασιλείου.

Η εξέλιξη σημειώνεται καθώς το Ιράν συνεχίζει τα πλήγματα σε κράτη του Κόλπου, σε αντίποινα για τον πόλεμο που εξαπέλυσαν εναντίον του οι ΗΠΑ και το Ισραήλ την 28η Φεβρουαρίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία Σαουδικής Αραβίας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Σαουδική Αραβία απειλεί απάντηση με στρατιωτικά μέσα στις επιθέσεις Ιράν

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε ότι η χώρα διατηρεί το δικαίωμα για στρατιωτική δράση κατά του Ιράν, αν χρειαστεί, ως απάντηση σε επιθέσεις εναντίον κρατών του Κόλπου μετά τον πόλεμο ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Πεζεσκιάν: Η «ιρανική απειλή» είναι μύθος από το Ισραήλ, λέει στους Αμερικανούς

Ο Ιρανός πρόεδρος Πεζεσκιάν σε ανοικτή επιστολή προς τον αμερικανικό λαό τόνισε πως η «ιρανική απειλή» είναι ισραηλινή επινόηση και ότι το Ιράν δεν ξεκίνησε ποτέ πόλεμο, υποστηρίζοντας πως επινοείται εχθρός για πολιτικά συμφέροντα.
Μασούντ Πεζεσκιαν ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Θέλουμε τέλος στον πόλεμο, ζητάμε εγγυήσεις, λέει ο Πεζεσκιάν

Ο Ιρανός πρόεδρος Πεζεσκιάν δήλωσε ότι η Τεχεράνη θέλει να τερματίσει τον πόλεμο με Ισραήλ και ΗΠΑ, ζητώντας εγγυήσεις για αποτροπή νέων επιθέσεων και οικονομικές αποζημιώσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του.