ΓΔ: 2120.71 -0.01% Τζίρος: 148.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Ιταλικό ποδόσφαιρο αγώνας
Στιγμιότυπο από ιταλικό αγώνα ποδοσφαίρου με παίκτες και θεατές στο στάδιο.

Η Φιορεντίνα απέκτησε τον Σόλομον από την Τότεναμ

Η Φιορεντίνα, τελευταία στη Serie A, ενισχύεται με τον 26χρονο Ισραηλινό εξτρέμ Μανόρ Σόλομον από την Τότεναμ, «σπάζοντας» τον δανεισμό του στη Βιγιαρεάλ, ώστε να ενταχθεί στην ομάδα από 1η Ιανουαρίου.

Η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στο πρώτο μισό της σεζόν στη Serie A, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 9 βαθμούς.

Στοχεύοντας στην ανατροπή της κατάστασης στον δεύτερο γύρο, η ομάδα προχωρά σε ενίσχυση του ρόστερ της με σημαντικές μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «βιόλα» συμφώνησαν με την Τότεναμ για την απόκτηση του διεθνούς Ισραηλινού εξτρέμ, Μανόρ Σόλομον, λίγες ώρες πριν την εκπνοή του 2025.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν ως δανεικός στη Βιγιαρεάλ, ωστόσο έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία για τη διακοπή του δανεισμού του και την άμεση μετακίνησή του στη Φλωρεντία από την 1η Ιανουαρίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ