ΓΔ: 2660.89 -0.06% Τζίρος: 485.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:42:38
Κελί φυλακής

31 νεκροί σε φυλακές του Ισημερινού μετά από βίαιες συγκρούσεις

Στα βίαια επεισόδια σε φυλακή της Ματσάλα, στον νοτιοδυτικό Ισημερινό, 31 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της υπηρεσίας φυλακών. Οι θάνατοι οφείλονται σε συγκρούσεις και ασφυξία.

Τριάντα ένας άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή σε φυλακή στη Ματσάλα, στη νοτιοδυτική περιοχή του Ισημερινού, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της υπηρεσίας φυλακών.

Οι αρχές είχαν αρχικά ανακοινώσει τον θάνατο τεσσάρων ατόμων, έπειτα από συγκρούσεις μεταξύ κρατουμένων με χρήση πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών. Ωστόσο, αργότερα ανέφεραν ότι εντοπίστηκαν ακόμη 27 νεκροί, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άνωθεν θέα ντρόουν πολέμου
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί από ουκρανικό πλήγμα στη ρωσική Μπέλγκοροντ

Ουκρανικό drone χτύπησε μικρό λεωφορείο στην περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία μέλη οικογένειας, μεταξύ τους ένα 8χρονο παιδί. Χθες τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα από παρόμοια επίθεση σε άλλη κοινότητα.
Ελικόπτερο κατάσβεσης πυρκαγιάς
ΔΙΕΘΝΗ

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ινδονησία με δύο νεκρούς

Στρατιωτικό ελικόπτερο που επιχειρούσε σε κατάσβεση πυρκαγιάς στη Βόρνεο συνετρίβη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο μέλη του πληρώματος. Πέντε διασώθηκαν, ενώ ένα αγνοείται, σύμφωνα με τον ινδονησιακό στρατό.
Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Νεκροί και αγνοούμενοι από ρωσικές επιθέσεις στη Ζαπορίζια

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας τραυματίστηκε από δύο ρωσικές επιθέσεις στη Βιλνιάνσκ της Ζαπορίζια, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Νεκροί είναι μια 52χρονη γυναίκα και ένας 63χρονος άνδρας.
Σύγκρουση τρένων, Ισπανία
ΔΙΕΘΝΗ

Παραιτήθηκε ο Ισπανός υπ. Μεταφορών μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο Ισπανός υπουργός Μεταφορών Όσκαρ Πουέντε, μετά το πρόσφατο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα με 69 νεκρούς, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να παραμείνει με δύο σοβαρά ατυχήματα σε λιγότερο από έναν χρόνο.
Ζαπορίζια πυρηνικός σταθμός
ΔΙΕΘΝΗ

Δύο νεκροί από ουκρανικό drone στη Ζαπορίζια, θύμα και εργαζόμενη

Εκπρόσωπος του ρωσικού ελεγχόμενου πυρηνικού σταθμού στη Ζαπορίζια ανέφερε ότι ουκρανικό drone χτύπησε αυτοκίνητο, σκοτώνοντας δύο άτομα, μεταξύ αυτών μια εργαζόμενη. Είναι ο τρίτος εργαζόμενος που χάνει τη ζωή του σε δύο εβδομάδες.
Κατεστραμμένο εργοστάσιο έκρηξη
ΔΙΕΘΝΗ

Έκρηξη σε εργοστάσιο στο Καμερούν: 4 νεκροί και 16 τραυματίες

Έκρηξη σε εργοστάσιο χυτοσιδήρου στη Ντουάλα του Καμερούν προκάλεσε τέσσερις νεκρούς και 16 τραυματίες. Κάποιοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η Metafrique Steel μιλά για «εξωγενή παράγοντα» και πυρκαγιά.