ΓΔ: 2471.78 -0.52% Τζίρος: 362.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Κατεστραμμένο κτήριο Ντνίπρο
Κατεστραμμένη πολυκατοικία στο Ντνίπρο, Ουκρανία, μετά από πυραυλική επίθεση. Ορατοί διασώστες και καπνοί.

Δύο νεκροί από ρωσικά πλήγματα στη Ντνιπροπετρόφσκ, Ουκρανία

Τουλάχιστον δύο νεκροί και δεκατρείς τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας, με σοβαρές ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ρωσικά πλήγματα στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Βλαντισλάβ Χαϊβανένκο σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, ένας 47χρονος και ένας 35χρονος σκοτώθηκαν σε ρωσικό βομβαρδισμό στην κοινότητα Ποκρόφσκι. Επιπλέον, τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που απεικονίζουν κατεστραμμένα κτίρια και αυτοκίνητα στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εννέα ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν από ρωσικό πλήγμα στην κοινότητα Μικολάιφκα της περιφέρειας Ντνιπροπετρόφσκ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί στη Νικόπολη από ρωσικό drone στην Ουκρανία

Τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους μια 87χρονη και ο 51χρονος γιος της, έχασαν τη ζωή τους από επίθεση ρωσικού drone στη Νικόπολη Ουκρανίας, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη. Θύματα δέχθηκαν επίθεση ενώ περπατούσαν στο δρόμο.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 11 νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε πόλεις της Ουκρανίας

Τουλάχιστον 11 νεκροί από ρωσικές επιθέσεις σε ουκρανικές πόλεις, με μία να προκαλεί ζημιές στη Λαύρα των Σπηλαίων στο Κίεβο, μνημείο της Unesco. Η Μόσχα αρνείται την ευθύνη, ενώ υπάρχουν διεθνείς καταδίκες.
Κρεμλίνο Μόσχα ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Κρεμλίνο μιλά για «αλλαγή παραδείγματος» στον πόλεμο στην Ουκρανία

Το Κρεμλίνο δήλωσε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία περνά σε νέα φάση λόγω «τρομοκρατικών ενεργειών» του Κιέβου κατά αμάχων, μετά τις ρωσικές επιθέσεις που προκάλεσαν τουλάχιστον 18 θανάτους. Προηγήθηκαν προειδοποιήσεις για συστηματικά πλήγματα.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 15 νεκροί από ρωσική επίθεση με drones και πυραύλους στην Ουκρανία

Ρωσικά drones και πύραυλοι έπληξαν το Κίεβο και άλλες πόλεις της Ουκρανίας, προκαλώντας τουλάχιστον 15 νεκρούς, ανάμεσά τους παιδιά. Οι επιθέσεις ακολούθησαν ρωσικές προειδοποιήσεις για νέα πλήγματα μετά από πρόσφατο χτύπημα στο Λουχάνσκ.