ΓΔ: 2099.35 0.78% Τζίρος: 161.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
Μπάλα ποδοσφαίρου στο γήπεδο με φώτα στο βάθος, ιδανική για ειδήσεις αθλητισμού.

Ίντερ: Χωρίς Τουράμ και στο ντέρμπι με Ρόμα για τη Serie A

Ο Μάρκους Τουράμ θα απουσιάσει από το ματς της Ίντερ με τη Ρόμα, όπως ανακοίνωσε ο προπονητής Κίβου. Ο παίκτης αναρρώνει, έχει αρχίσει τρέξιμο αλλά δεν υπάρχει ακόμα σαφής ημερομηνία επιστροφής του.

Η Ίντερ θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Μάρκους Τουράμ στον κρίσιμο αγώνα με τη Ρόμα, το Σάββατο για την 7η αγωνιστική της Serie A, όπως έκανε γνωστό ο προπονητής Κρίστιαν Κίβου.

Ο Κίβου ανέφερε ότι ο Τουράμ δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις ομαδικές προπονήσεις, αν και η κατάστασή του βελτιώνεται σταδιακά. Ο παίκτης έχει ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Ο Γάλλος επιθετικός απουσιάζει από τη νίκη της Ίντερ με 3-0 επί της Σλάβια Πράγας στο Champions League στις 30 Σεπτεμβρίου. Είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο μετά από μία ώρα παιχνιδιού, νιώθοντας ένα σφίξιμο στον αριστερό μηρό.

Έκτοτε, ο Τουράμ έχασε τον αγώνα με την Κρεμονέζε για τη Serie A (4-1), το 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League, καθώς και τις αναμετρήσεις της εθνικής Γαλλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 απέναντι σε Αζερμπαϊτζάν και Ισλανδία.

Ο 28χρονος έχει σημειώσει τρία γκολ στη φετινή Serie A. Για το ντέρμπι με τη Ρόμα, ο Κίβου εξετάζει ως εναλλακτικές λύσεις τον Ανζ-Γιοάν Μπονί ή τον νεαρό Φραντσέσκο Πίο Εσπόζιτο, ο οποίος σκόραρε πρόσφατα το πρώτο του γκολ με την εθνική ομάδα της Ιταλίας.

Η Ίντερ, δευτεραθλήτρια Ιταλίας και Ευρώπης για το 2025, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς, ενώ η Ρόμα είναι στη 2η θέση με 15 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποδοσφαιριστές Σέριε Α πανηγυρίζουν
ΔΙΕΘΝΗ

Golden Boy: Βραβεύσεις Κάμπος, Εσπόζιτο και συγκίνηση για Ντιόγο Ζότα

Ο Χρήστος Μουζακίτης τιμήθηκε με το βραβείο «European Golden Boy Web 2025» στη βραδιά βράβευσης στο Τορίνο, ενώ ο Λουίς Κάμπος της Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιρικός παράγοντας για το 2025.