ΓΔ: 2087.2 1.05% Τζίρος: 225.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: ΑΠΕ

Μπλόκο στα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7» λόγω κοροναϊού

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει στους συντελεστές της ταινίας να επιστρέψουν στα σπίτια τους όσο δεν πραγματοποιούνται τα γυρίσματα και ότι θα «εξακολουθήσει να παρακολουθεί την κατάσταση» στην Ιταλία.

Αναβλήθηκαν εξαιτίας του κοροναϊού τα προγραμματισμένα γυρίσματα στην Ιταλία για τη νέα ταινία με τον Τομ Κρουζ «Επικίνδυνες Αποστολές», που θα διαρκούσαν τρεις εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε χθες η αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών Paramount Pictures.

Τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν χθες, Δευτέρα, στη Βενετία, όπου από την Κυριακή έχουν ματαιωθεί οι ετήσιες αποκριάτικες εκδηλώσεις. Ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ιταλία ανήλθε ήδη στα 283 και έχει αποκλειστεί μεγάλο μέρος του πλούσιου Βορρά για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

«Για την ασφάλεια και την υγεία των συντελεστών και μετά τις προσπάθειες των τοπικών αρχών της Βενετίας να ανασταλούν οι δημόσιες συναθροίσεις, τροποποιούμε το σχέδιο παραγωγής για τις τρεις εβδομάδες των γυρισμάτων στη Βενετία--το προγραμματισμένο πρώτο σκέλος μια μεγάλης παραγωγής για τις 'Επικίνδυνες Αποστολές 7», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Paramount Pictures, που ανήκει στην εταιρεία ViacomCBS.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει στους συντελεστές της ταινίας να επιστρέψουν στα σπίτια τους όσο δεν πραγματοποιούνται τα γυρίσματα και ότι θα «εξακολουθήσει να παρακολουθεί την κατάσταση» στην Ιταλία. Δεν διευκρίνισε ωστόσο πότε αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή.

Η έβδομη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών Επικίνδυνες Αποστολές αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιούλιο του 2021, ενώ είναι προγραμματισμένη και μια όγδοη για το 2022. Ο Κρουζ θα υποδύεται και πάλι τον μυστικό πράκτορα Ίθαν Χαντ και στις δύο ταινίες που θα σκηνοθετήσει ο Κρίστοφερ Μακουάρι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κινηματογραφικός προβολέας
ΔΙΕΘΝΗ

Η ΕΕ χρηματοδότησε δέκα έργα υποψήφια στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Τα έργα αυτά έλαβαν στήριξη από την ΕΕ ύψους άνω των 1,7 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του σκέλους MEDIA του προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη», ενώ είναι αποτέλεσμα συμπαραγωγής διεθνών ομάδων από διάφορες χώρες της ΕΕ.
Πλήθος στο Βατικανό
ΔΙΕΘΝΗ

Πάπας Λέων ΙΔ': Το ταξίδι μας προωθεί την ενότητα των Χριστιανών

Ο πάπας Λέων ΙΔ΄, λίγο πριν το ταξίδι του σε Τουρκία και Λίβανο, τόνισε τη σημασία της ενότητας των Χριστιανών και τον εορτασμό των 1.700 ετών από τη Σύνοδο της Νίκαιας, τονίζοντας ότι η χριστιανική μαρτυρία φέρνει ειρήνη.
Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Έως 20 μήνες φυλάκιση για απάτη κινδυνεύει η Κιάρα Φεράνι

Η εισαγγελία του Μιλάνου ζήτησε ποινή φυλάκισης 1 έτους και 8 μηνών για την Κιάρα Φεράνι, που κατηγορείται για απάτη σχετικά με την προώθηση φιλανθρωπικών γλυκισμάτων. Η Φεράνι αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει ότι έδρασε καλή τη πίστει.
Αστυνομικός Ιταλίας υπηρεσία
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλός μεταμφιέστηκε σε νεκρή μητέρα για να πάρει τη σύνταξή της

Στη Λομβαρδία, 56χρονος νοσηλευτής ντύθηκε γυναίκα για να ανανεώσει την ταυτότητα της νεκρής μητέρας του και να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξή της. Η απάτη αποκαλύφθηκε και διώκεται για απάτη, απόκρυψη πτώματος και ψευδή στοιχεία.