ΓΔ: 2396.37 0.98% Τζίρος: 236.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Πρατήριο Shell βενζίνης
Φώτο: Shutterstock

Η Shell επιβεβαίωσε κρούσμα μόλυνσης από τον κοροναϊό στη Σιγκαπούρη

Εργολάβος της Shell στην Σιγκαπούρη προσβλήθηκε από τον κοροναϊό. Η εταιρία έστειλε στο σπίτι τους μερικούς υπαλλήλους από τα κεντρικά της γραφεία στα δυτικά της Σιγκαπούρης, μετά τον εντοπισμό ενός άλλου υπαλλήλου που είχε προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Ένας εργολάβος που συνεργάζεται με την Shell στην βιομηχανική της μονάδα Πουλαού Μπακού στην Σιγκαπούρη προσβλήθηκε από τον κοροναϊό, όπως ανακοίνωσε η εταιρία από την Παρασκευή, καθώς η Σιγκαπούρη κατά τις τελευταίες ημέρες αναφέρει την μεγαλύτερη αύξηση των κρουσμάτων.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής που διαθέτει η Shell, ενώ όπως είχε γίνει γνωστό προηγούμενα, η εταιρία έστειλε στο σπίτι τους μερικούς υπαλλήλους από τα κεντρικά της γραφεία στα δυτικά της Σιγκαπούρης, μετά τον εντοπισμό ενός άλλου υπαλλήλου που είχε προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

δάσος βαρελιών ουίσκι
ΔΙΕΘΝΗ

Μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ προβλέπει νέα έρευνα για την επόμενη δεκαετία

Η παγκόσμια κατανάλωση αλκοόλ αναμένεται να μειωθεί την επόμενη δεκαετία, ακόμα κι αν αυξηθεί ο πληθυσμός, με Ινδία και Κίνα να παραμένουν αγορές-κλειδιά, λόγω αλλαγών σε συνήθειες, κόστους ζωής και ανησυχιών για την υγεία.
Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αρχίζουν οι εναέριοι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών

Ξεκινούν αύριο, Πέμπτη, εναέριοι ψεκασμοί για κουνούπια σε Θεσσαλονίκη και Πιερία, καλύπτοντας 30.000-45.000 στρέμματα. Στόχος ο περιορισμός των πληθυσμών μετά από δειγματοληψίες και λόγω κατάλληλων συνθηκών στα ορυζώνες.
Μάριος Θεμιστοκλέους πορτραίτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ. Θεμιστοκλέους: Μεγάλη ζήτηση για 1.131 θέσεις γιατρών στο ΕΣΥ

Αυξημένο ενδιαφέρον καταγράφεται για τις 1.131 θέσεις μόνιμων γιατρών στο ΕΣΥ, με πολλαπλούς υποψηφίους, ειδικά στην Αττική. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, το ΕΣΥ γίνεται ξανά ελκυστικό για νέους γιατρούς.