ΓΔ: 1960.17 -0.44% Τζίρος: 200.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Θερμόμετρο και καύσωνας
Φωτογραφία Shutterstock

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Τετάρτη 18 Ιουνίου

Αίθριος ο καιρός και σταθερά πάνω από 30 βαθμούς το θερμόμετρο σε Αττική και σε Θεσσαλονίκη αναμένεται αύριο, Τετάρτη 18 Ιουνίου

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ, ενώ μετά τις μεσημβρινές ώρες στα νότια του νομού αναμένονται νότιοι άνεμοι με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33-34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31-32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες κατά τόπους στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά όπου στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς, στο Ιόνιο, τη νότια Κρήτη και την ανατολική νησιωτική χώρα τους 31 με 33 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ