ΓΔ: 2059.39 -0.75% Τζίρος: 209.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Θερμόμετρο και καύσωνας
Φωτογραφία Shutterstock

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Παρασκευή 13 Ιουνίου

Σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου και λιακάδα αναμένεται αύριο, Παρασκευή 13 Ιουνίου ο καιρός σε Αττική και σε Θεσσαλονίκη.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 και στα ανατολικά του νομού τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33-34 βαθμούς Κελσίου .

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες, οπότε κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμυρισμένο ποτάμι
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη Γένοβα και τις γύρω περιοχές

Ισχυρή κακοκαιρία στη Γένοβα προκάλεσε κατάρρευση τείχους πάρκου, ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο λιμάνι, καθώς και καταστροφή στέγης δημοτικής επιχείρησης, χωρίς τραυματισμούς. Σε ετοιμότητα οι αρχές.
Ήλιος, Καιρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς που σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς.