ΓΔ: 2505.22 0.18% Τζίρος: 62.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:58:39
Apostolos Stayrou-ND
Φωτο: ΑΠΕ

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και υπουργός Απόστολος Σταύρου

Η κηδεία του, σύμφωνα με την ενημέρωση της οικογένειας, θα τελεστεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 15:00 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Σπάτα.

Ο Απόστολος Σταύρου ήταν δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Σπούδασε νομικά και πολιτικές επιστήμες στη Νομική Σχολή Αθηνών. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη βουλευτής Αττικής με τη ΝΔ, ενώ την περίοδο 1992-1993 διετέλεσε υφυπουργός Γεωργίας.

«Στην πολύχρονη πολιτική διαδρομή του ο Απόστολος, διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια, την σοβαρότητα, την εργατικότητά του», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του πρώην υπουργού της ΝΔ, Απόστολου Σταύρου, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«Τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, ανταποκρίθηκε επάξια στα υψηλά καθήκοντα που ανέλαβε κατά καιρούς κερδίζοντας τον σεβασμό όλων» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «η οικογένεια της ΝΔ με θλίψη αποχαιρετά τον Απόστολο Σταύρου».

Η κηδεία του, σύμφωνα με την ενημέρωση της οικογένειας, θα τελεστεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 15:00 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Σπάτα. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε για ταυτοτικά ζητήματα για την εξουσία

Ο Παύλος Μαρινάκης, κυβερνητικός εκπρόσωπος, παρουσίασε τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για οικονομία, στέγαση και μεταρρυθμίσεις, τονίζοντας πως δεν θα γίνουν υποχωρήσεις σε ταυτοτικά ζητήματα ούτε για χάρη της εξουσίας.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης: Κανένας βουλευτής μας δεν κατηγορείται για παράνομο πλουτισμό

Ο Κ. Κυρανάκης δήλωσε πως κανένας βουλευτής της ΝΔ δεν κατηγορείται για παράνομο πλουτισμό και έκανε λόγο για αποκατάσταση της αλήθειας, ζητώντας από την αντιπολίτευση να ζητήσει συγγνώμη για τη σπίλωση εννέα βουλευτών και των οικογενειών τους.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: ΠΑΣΟΚ παρών στις καταγγελίες, απών στις προτάσεις για τη χώρα

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου, τόνισε τη σημασία της ΔΕΘ για τις πολιτικές προτάσεις όλων, δίνοντας έμφαση στην ακρίβεια. Κατηγόρησε την αντιπολίτευση για ακοστολόγητες προτάσεις και επέκρινε το ΠΑΣΟΚ για στάση απουσίας.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Εκλογές την άνοιξη του 2027 με στόχο την αυτοδυναμία

Εκλογές το 2027, στόχος η αυτοδυναμία, όχι στην ακυβερνησία τα βασικά μηνύματα του Κ. Μητσοτάκη από την ΚΟ. Το ξεσπάθωμα για ΟΠΕΚΕΠΕ, που αποσκοπεί η επίθεση στον Τσίπρα και ο μοναχικός γαλάζιος αντάρτης.
Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Ζητώ ψήφο αλλαγής με ήθος, σοβαρότητα και αξιοπιστία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ για αξιοπιστία και ήθος με καταψήφιση της ΝΔ, παρουσιάζοντας τη πλήρη κοστολόγηση της 13ης σύνταξης και του ΕΚΑΣ, απαντώντας στις επικρίσεις της κυβέρνησης.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε το ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά αρνήθηκε τη λύση

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε ότι εννέα από τις υποθέσεις βουλευτών της ΝΔ στον ΟΠΕΚΕΠΕ μπήκαν στο αρχείο, κατηγορώντας την αντιπολίτευση για τοξικότητα. Έκανε σαφές πως κανείς βουλευτής της ΝΔ δεν κατηγορείται για ίδιο όφελος.