ΓΔ: 2112.46 0.57% Τζίρος: 393.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
Ο Κώστας Τσουκαλάς

Τσουκαλάς: Πώς γίνεται να έχουν δίκιο και Βορίδης και Βάρρας;

Ο Κώστας Τσουκαλάς σχολίασε ότι ο κ. Μαρινάκης, αφού παραδέχθηκε ευθύνη Βορίδη, επιχείρησε αργότερα να τον παρουσιάσει ως αδικημένο. Αναρωτήθηκε πώς γίνεται να έχουν δίκιο και ο Βορίδης και ο Βάρρας, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για σιωπή.

Ο Κώστας Τσουκαλάς σχολίασε τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, επισημαίνοντας ότι «ο κ. Μαρινάκης αφού πρώτα παραδέχθηκε την ευθύνη του κ. Βορίδη, μετά τις απειλές του πρώην Υπουργού σήμερα προσπάθησε να τον παρουσιάσει αδικημένο και κατατρεγμένο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «έπιασαν τόπο οι πιέσεις του κ. Βορίδη», ενώ έθεσε το ερώτημα: «Πώς γίνεται, όμως, να έχουν δίκιο και ο κ. Βορίδης και ο κ. Βάρρας; Ο κ. Βάρρας παρουσίασε τον κ.Βορίδη ως εντολοδόχο συμφερόντων. Η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος για αυτές τις καταγγελίες. Για πόσο ακόμη θα παίζουν κρυφτό;».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Αστυνομία Βραζιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Βραζιλία: Έρευνες σε σπίτια βουλευτών Μπολσονάρου για κατάχρηση

Η βραζιλιάνικη αστυνομία ερεύνησε σπίτια δύο βουλευτών του κόμματος Μπολσονάρου, ύποπτους για κατάχρηση κοινοβουλευτικών πόρων μέσω πλαστών συμβολαίων ενοικίασης αυτοκινήτων, κατόπιν εντολής του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Ζυγαριά δικαιοσύνης ξύλινη σφύρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωση Διοικητικών Δικαστών: Καταδίκη προσωπικών επιθέσεων σε δικαστικούς

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών καταδικάζει προσωπικές αιχμές σε βάρος δικαστικών λειτουργών, τονίζοντας ότι τέτοιες πρακτικές υπονομεύουν τη δικαστική ανεξαρτησία και επιχειρούν πολιτική εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Καταδίκη δικαστού για παρεμπόδιση σύλληψης μετανάστη

Αμερικανίδα δικαστής κρίθηκε ένοχη για παρεμπόδιση αρχών, επειδή βοήθησε μετανάστη να αποφύγει σύλληψη. Αντιμετωπίζει έως 5 χρόνια φυλάκιση. Η ποινή θα ανακοινωθεί αργότερα, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Παλάτι των Ηλυσίων
ΔΙΕΘΝΗ

Στήριξη Ντατί από την κυβέρνηση εν μέσω έρευνας διαφθοράς

Η Ρασιντά Ντατί παραμένει στη γαλλική κυβέρνηση, διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, παρά τις έρευνες για διαφθορά. Η Ντατί δηλώνει αθώα για αδήλωτες αμοιβές που φέρεται να έλαβε ως ευρωβουλευτής.
Μετανάστες στα σύνορα ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Γουατεμάλα: Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ανθρώπων προς ΗΠΑ

Η αστυνομία της Γουατεμάλας συνέλαβε 14 μέλη του κυκλώματος «Λος Μοϊσές», που διακινούσε μετανάστες προς τις ΗΠΑ μέσω Μεξικού. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες εμπορίας ανθρώπων, σύστασης συμμορίας και ξέπλυμα χρήματος.