ΓΔ: 2515.18 1.36% Τζίρος: 208.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:11:36
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο

Τσουκαλάς: Πώς γίνεται να έχουν δίκιο και Βορίδης και Βάρρας;

Ο Κώστας Τσουκαλάς σχολίασε ότι ο κ. Μαρινάκης, αφού παραδέχθηκε ευθύνη Βορίδη, επιχείρησε αργότερα να τον παρουσιάσει ως αδικημένο. Αναρωτήθηκε πώς γίνεται να έχουν δίκιο και ο Βορίδης και ο Βάρρας, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για σιωπή.

Ο Κώστας Τσουκαλάς σχολίασε τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, επισημαίνοντας ότι «ο κ. Μαρινάκης αφού πρώτα παραδέχθηκε την ευθύνη του κ. Βορίδη, μετά τις απειλές του πρώην Υπουργού σήμερα προσπάθησε να τον παρουσιάσει αδικημένο και κατατρεγμένο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «έπιασαν τόπο οι πιέσεις του κ. Βορίδη», ενώ έθεσε το ερώτημα: «Πώς γίνεται, όμως, να έχουν δίκιο και ο κ. Βορίδης και ο κ. Βάρρας; Ο κ. Βάρρας παρουσίασε τον κ.Βορίδη ως εντολοδόχο συμφερόντων. Η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος για αυτές τις καταγγελίες. Για πόσο ακόμη θα παίζουν κρυφτό;».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Τάκης Θεοδωρικάκος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Η αστυνομία θα βρει τους δράστες της δολοφονίας

Ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος καταδίκασε τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα στη Θεσσαλονίκη, εκφράζοντας συμπαράσταση στα στελέχη της ΝΔ και τονίζοντας ότι δεν υπάρχει χώρος για τρομοκρατία στην Ελλάδα.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Φάμελλος: Η ανισότητα κατά των γυναικών είναι ταξική και νεοφιλελεύθερη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, καταδίκασε κατηγορηματικά τη βία και την τρομοκρατία, ζητώντας γρήγορη διαλεύκανση της δολοφονικής επίθεσης στη μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα και αναφερόμενος στις ελλείψεις πολιτικής προστασίας στη Λητή.
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Οι δράστες των επιθέσεων πρέπει να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, καταδίκασε τις πρόσφατες επιθέσεις κατά μελών της ΝΔ, αναφερόμενος ιδιαίτερα στη δολοφονία μητέρας στελέχους. Τόνισε την ανάγκη δίωξης των δραστών και χαρακτήρισε τις ενέργειες αυτές επικίνδυνες για τη δημοκρατία.