ΓΔ: 2447.25 -1.15% Τζίρος: 317.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: ΑΠΕ

Τσίπρας: Πάρτι των προγραμμάτων κατάρτισης με χρήματα που έπρεπε να δίνουν σε επιστήμονες

«Τώρα καταλαβαίνουν όλοι πού πάει το δημοσιονομικό μαξιλάρι με τα 37 δισ. ευρώ που ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε και άφησε στη σημερινή κυβέρνηση», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας .

Για «πάρτι των προγραμμάτων κατάρτισης με τα χρήματα που έπρεπε να δίνουν σε επιστήμονες», κάνει λόγο ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επιρρίπτει την ευθύνη στον πρωθυπουργό.

«Η ΝΔ μας έχει συνηθίσει σε δεκάδες σκάνδαλα ιδιαίτερα τις εποχές που για τους πολίτες προβλέπει λιτότητα και ανέχεια», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Παραθέτοντας σχετικές εικόνες, τονίζει: «σκάνδαλο όμως όπως το "Σκοιλ Ελικικού" και το "Μέτζη του νέουκτη", που αποτελούν το αποτέλεσμα του πάρτι των προγραμμάτων "κατάρτισης" με τα χρήματα που έπρεπε να δίνονται σε επιστήμονες, μόνο ο κος Μητσοτάκης και οι εντιμότατοι φίλοι του θα μπορούσαν να σκεφτούν και να πραγματοποιήσουν».

«Τώρα καταλαβαίνουν όλοι πού πάει το δημοσιονομικό μαξιλάρι με τα 37 δισ. ευρώ που ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε και άφησε στη σημερινή κυβέρνηση», σημειώνει και προσθέτει πως «ο κος Μητσοτάκης είναι υπόλογος για όσα γίνονται σε μια περίοδο που υποφέρουν άνθρωποι». «Πρέπει να δώσει απαντήσεις και να αφήσει τα "ζαβαρακατρανέμια"... Και θα τον φέρω στη Βουλή, θέλει δε θέλει, να δώσει απαντήσεις. Καλή Ανάσταση!», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς: Η συλλογική ηγεσία θα ενισχύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε συλλογική ηγεσία: πρόεδρος Κ.Ο. η Ρένα Δούρου, γραμματέας ο Νίκος Παππάς, αναπλ. γραμματέας η Νατάσα Γκαρά, γραμματέας Οργανωτικού ο Γ. Μπουλέκος, ενώ αναμένεται ορισμός Πολιτικής Γραμματείας και επιτροπής εκλογικού αγώνα.
Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς: Ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με νέο Γραμματέα τον Νίκο Παππά, αναπληρώτρια Γραμματέα τη Νατάσα Γκαρά και Γραμματέα Οργανωτικού τον Γιάννη Μπουλέκο. Εγκρίθηκε και η νέα Πολιτική Γραμματεία.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλεξάνδρα Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ έχει αποκοπεί από την αλήθεια

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου, σχολίασε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, τις κινήσεις της ΕΛΑΣ, την τακτική του ΠΑΣΟΚ με την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ, τονίζοντας πως η ΝΔ γνωρίζει τα προβλήματα και βελτιώνει την καθημερινότητα.
Πολάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Συγχαρητήρια σε Δούρου, Φάμελλος και Τσίπρας θέλουν διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση σε Φάμελλο και Τσίπρα για σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην Κ.Ε., συγχαίροντας παράλληλα τη Δούρου για την επιτυχία της και τονίζοντας την ανάγκη για αλήθειες και ξεκάθαρες κουβέντες.
Ρένα Δούρου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Δούρου: Ιστορικό καθήκον του ΣΥΡΙΖΑ η παρουσία του στην επόμενη Βουλή

Η Ρένα Δούρου τόνισε ότι το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ το καθορίζουν οι πολίτες και κάλεσε για ανασυγκρότηση, ενότητα και διαφάνεια, σημειώνοντας πως το κόμμα θα παραμείνει παρόν και διεκδικεί ξανά τον ρόλο της αριστερής εναλλακτικής.