ΓΔ: 2372.7 1.03% Τζίρος: 1,022.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
ΑΑΔΕ στην οθόνη
Χρήστης πληκτρολογεί σε λάπτοπ με την αρχική σελίδα της ΑΑΔΕ στην οθόνη.

ΑΑΔΕ: Επεκτάθηκε σε άλλες 35 ΔΟΥ η εφαρμογή «Τα Αιτήματά μου»

Μέσω της πλατφόρμας ο φορολογούμενος μπορεί να υποβάλει το αίτημά του προς συγκεκριμένη υπηρεσία της ΑΑΔΕ και για συγκεκριμένη διαδικασία, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία μπορεί να επισυνάψει ηλεκτρονικά.

Επεκτείνεται από σήμερα η λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας «Τα Αιτήματά μου» σε άλλες 35 ΔΟΥ και πλέον είναι συνολικά 70, με προοπτική το αμέσως προσεχές διάστημα να ενταχθεί το σύνολο των ΔΟΥ της επικράτειας.

Μέσω της πλατφόρμας ο φορολογούμενος ή ο εκπρόσωπός του μπορεί να υποβάλει το αίτημά του προς συγκεκριμένη υπηρεσία της ΑΑΔΕ και για συγκεκριμένη διαδικασία, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία μπορεί να επισυνάψει ηλεκτρονικά.

Επίσης μπορεί να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την πορεία εξέλιξης του αιτήματος από την προσωπική του «θυρίδα» λαμβάνοντας σε αυτή και την απάντηση της Υπηρεσίας. Η υποβολή του αιτήματος ψηφιακά γίνεται μέσα από το site.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Δύο κινήσεις για να αποφύγετε τον επιπλέον φόρο εξ αιτίας των τεκμηρίων

Με δύο κινήσεις οι φορολογούμενοι μπορούν ακόμα και στο παραπέντε να γλιτώσουν τους αυξημένους φόρους λόγω των τεκμηρίων, ακόμη και εκείνοι που έχουν υποβάλει ήδη τη φορολογική τους δήλωση και έχει εκδοθεί το εκκαθαριστικό.
πολεοδομικός χάρτης σχεδίαση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φόβους για αναδρομικά πρόστιμα φέρνει το Μητρώο Ιδιοκτησίας Ακινήτων

Το Μητρώο Ιδιοκτησίας Ακινήτων ενεργοποιείται στις 15 Ιουνίου με στοιχεία από Κτηματολόγιο, Περιουσιολόγιο, ΔΕΔΔΗΕ. Τι θα συμβεί εάν τα στοιχεία δεν συμπίπτουν και ο φόβος για αναδρομικά πρόστιμα.