ΓΔ: 2456.16 -2.02% Τζίρος: 414.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ξενοδόχων: Η Μύκονος ήταν το πρώτο καμπανάκι

Τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο είναι το πρώτο «καμπανάκι» επισημαίνει ο Γρ. Τάσιος και σημειώνει ότι «τα επιδημιολογικά δεδομένα κρίνουν και την εξέλιξη της σεζόν».

«Το παράδειγμα της Μυκόνου ξεκάθαρα δείχνει ότι είμαστε σε δεύτερη σεζόν Covid. Όπου δεν τηρούνται τα μέτρα κινδυνεύει η τοπική οικονομία με ό,τι αυτό συνεπάγεται». Αυτό τονίζει σε δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος και υπογραμμίζει: «Ανησυχία υπάρχει, όπως έχω πει πριν από δύο μήνες, τα επιδημιολογικά δεδομένα κρίνουν και την εξέλιξη της σεζόν».

Προς το παρόν η χώρα είναι σε καλύτερα επίπεδα από 2020 τονίζει ο κύριος Τάσιος, ωστόσο σημειώνει ότι η Μύκονος ήταν το πρώτο καμπανάκι, εάν δεν τηρηθούν τα μέτρα σχολαστικά και δεν προχωρήσει ο εμβολιασμός, μπορεί να μην έχουμε σεζόν μετά τον Αύγουστο.

Εστιάζοντας στις ακυρώσεις στο νησί των ανέμων, ο πρόεδρος της ΠΟΞ κάνει λόγο για λογικές ακυρώσεις που προέρχονται από Έλληνες και ξένους, όπως εξηγεί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Συντονιστή Πρωθυπουργού με Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Συνάντηση για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης είχαν εκπρόσωποι ξενοδόχων και το Γραφείο Πρωθυπουργού. Συζητήθηκαν έργα υποδομής, επενδύσεις διεθνών ομίλων και η ανάγκη ισχυρού DMO για ενιαία στρατηγική τουρισμού.
Δωμάτιο ξενοδοχείου πολυτελείας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η HotelBrain αναλαμβάνει για 10 χρόνια μίσθωση του Lambi Resort στην Κω

Η HotelBrain ανακοίνωσε τη 10ετή μίσθωση του Lambi Resort στην Κω, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό της με 8 ξενοδοχεία στο νησί. Το νέο 4 αστέρων resort προσφέρει 160 δωμάτια, σύγχρονες παροχές και ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.