ΓΔ: 1423.56 1.17% Τζίρος: 74.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Στο Κιλκίς πουλούσαν λάδια αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης

Υπήρχαν καταγγελίες ότι οι δύο συλληφθέντες κινούνταν στην περιοχή προσφέροντας προς πώληση τα λάδια.

Τετρακόσια λίτρα λαδιού, αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης, κατείχαν και διέθεταν προς πώληση δύο άτομα που συνελήφθησαν σε περιοχή του δήμου Παιονίας, στο Κιλκίς.

Πρόκειται για έναν 44χρονο και μία 37χρονη (ημεδαποί), που κινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, φορτωμένο με πλαστικά και μεταλλικά δοχεία λαδιού, για τα οποία δεν διέθεταν τα απαραίτητα παραστατικά και τιμολόγια αγοράς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιζαν, μάλιστα, ως «εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο» το προϊόν τους, όπως προκύπτει από φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Κατά πληροφορίες είχαν προηγηθεί καταγγελίες ότι οι δύο συλληφθέντες κινούνταν στην περιοχή προσφέροντας προς πώληση τα λάδια. Το δίδυμο των συλληφθέντων οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Uber Boat: Έναρξη λειτουργίας σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα και Αθήνα

«Η επέκταση αυτής της υπηρεσίας σε τρεις νέες περιοχές αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας, που θέτει την Ελλάδα στο επίκεντρο της αγοράς της Ευρώπης» σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.
kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδηλώθηκαν 33 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

Αυτή τη στιγμή δίνεται μάχη με τις φλόγες σε δασική έκταση στο Ορθοβούνι Καλαμπάκας, κοντά σε σπίτια. Στις 17:22 εκδόθηκε μήνυμα 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από Ορθοβούνι προς Τρυγόνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδηλώθηκαν 55 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

Συνολικά από χθες το απόγευμα στις 18:00 έως σήμερα στις 18:00 εκδηλώθηκαν 55 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 46 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη εννέα 9.