ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Σημαντικό πλήγμα κατά του παράνομου τζόγου πέτυχε η αστυνομία

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Άλλο ένα χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου σημείωσε την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020, η Ελληνική Αστυνομία.  Οι αστυνομικοί της Ελληνικής Αστυνομίας έκαναν έφοδο σε δυο καταστήματα στην Αττική, όπου διεξαγόταν παράνομα παίγνια και προχώρησαν σε συλλήψεις .

Σε έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές, προσωρινά υπεύθυνες των καταστημάτων και κατασχέθηκαν συνολικά 11 παιγνιομηχανήματα άνευ αδείας της αρμόδιας Αρχής, έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τη ρύθμιση της αγοράς των παιγνίων, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

tzogos-tyxera paixnidia-sillipseis-Irakleio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

BTA: 36.000 έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Ευάλωτων Παικτών τυχερών παιχνιδιών

Μετά μια διακοπή δύο ετών, που ρυθμίστηκε με νομοθετικές αλλαγές, στα τέλη του 2022 η NRA άρχισε ξανά να διατηρεί τον κατάλογο των ατόμων που πιστεύει ότι έχουν ή θα μπορούσαν να αναπτύξουν εθισμό στον τζόγο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων με την ΕΑΣ Κύπρου

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας πραγματοποιήθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της ΕΕΕΠ, κ. Δημητρίου Ντζανάτου, με την Πρόεδρο της ΕΑΣ, κ.  Ιωάννας Φιάκκου, πρόσφατα, στην Αθήνα.