ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:31:40
Άνδρας διαβάζει εφημερίδες
Φωτογραφία: Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ελληνικών. Credit: Shutterstock.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

Απάτες, καύσιμα και ενεργειακά αποθέματα κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα, μαζί με πολιτικές εξελίξεις, ελληνοτουρκικά, ακρίβεια και θαλάσσια πάρκα.

Οι παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών απατών, οι υψηλές τιμές στα καύσιμα και οι πιέσεις στην αγορά ενέργειας βρίσκονται μεταξύ των θεμάτων που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα. 

Ο Τύπος εστιάζει επίσης στις πολιτικές εξελίξεις και τις εσωκομματικές ισορροπίες, στα ελληνοτουρκικά με φόντο τα F-35, στα δύο θαλάσσια πάρκα, αλλά και στις ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα.

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: " "Φραγή" Χρυσοχοϊδη στις τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές απάτες"

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΝΤΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Φρένο στις τηλεφωνικές & ηλεκτρονικές απάτες"

ΕΣΤΙΑ: "Νόμιμος ο "Φραπές", νόμιμα τα καγκουρώ, προς αθώωση και οι βουλευτές"

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΙΜΩΝ"

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Με σφραγίδα απο την Ε.Ε. τα δύο θαλάσσια πάρκα"

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Από σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πάρκο Τρίτση!"

ΤA NEA: "Ψυχρολουσία στην Τουρκία για τα F-35"

ΚONTRA: "4 ΕΥΡΩ ΠΑΝΩ Η ΦΕΤΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΑ ΣΙΤΗΡΑ"

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Στερεύουν τα αποθέματα ενέργειας της Ε.Ε."

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alter Ego: Επέκταση από τα media σε νέες αγορές που διευρύνουν τις πηγές εσόδων

Η Alter Ego ξεπερνάει τα όρια του παραδοσιακού ομίλου media και με τα κεφάλαια της δημόσιας προσφοράς επενδύει σε νέες αγορές όπως entertainment, streaming και fitness, με στόχο την διεύρυνση των ροών εσόδων.
Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη Τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Απειλεί απαγόρευση πρόσβασης ΜΜΕ στον Λευκό Οίκο

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι έχει δικαίωμα να απαγορεύει σε ΜΜΕ που θεωρεί μη έντιμα την είσοδο στον Λευκό Οίκο και προανήγγειλε περαιτέρω αποκλεισμούς. Επανέλαβε πως η σύγκρουση με το Ιράν θα τελειώσει σύντομα.
Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη Τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Απαγόρευσε σε CNN, MS Now και Politico την είσοδο στον Λευκό Οίκο

Ο Τραμπ ανακοίνωσε την άμεση απαγόρευση πρόσβασης των CNN, MS Now και Politico στον Λευκό Οίκο, προειδοποιώντας για πιθανές αποκλεισμούς και άλλων ΜΜΕ, επικαλούμενος διαρκή μετάδοση ψευδών ειδήσεων σε βάρος του.