Στη φυλακή οδηγείται 37χρονος στη Θεσσαλονίκη, μετά την καταδίκη του από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη ενώπιον ανηλίκου και απειλή, με θύμα την 29χρονη σύντροφό του.
Το δικαστήριο επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών, χωρίς να δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, οδηγώντας έτσι τον κατηγορούμενο στη φυλακή.
Στην κατάθεσή της, η 29χρονη περιέγραψε βίαια περιστατικά που σημειώθηκαν τον τελευταίο μήνα. Αναφερόμενη στο περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψη του 37χρονου, τόνισε ότι τη χτύπησε στο πρόσωπο με το κεφάλι του, προκαλώντας της αιμορραγία από τη μύτη και το στόμα και ανάγκη για ιατρική φροντίδα.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, σε όλα τα περιστατικά βίας ήταν παρούσα η 2,5 ετών κόρη τους. Ωστόσο, απαντώντας σε ερώτηση του δικαστηρίου, η παθούσα δήλωσε ότι η σχέση τους έχει πλέον αποκατασταθεί και δεν επιθυμεί τη φυλάκιση του συντρόφου της.
Από την πλευρά του, ο 37χρονος παραδέχθηκε τις πράξεις του, λέγοντας: «Το έκανα πάνω στα νεύρα μου, επειδή έγιναν κάποια σκηνικά. Θύμωσα και θόλωσα όταν έμαθα ότι μου έκρυβε κάτι», προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του.