ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:21:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Πέτρος Τατσόπουλος

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου, αφού ο πρώην βουλευτής και συγγραφές πήρε εξιτήριο σήμερα από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση εξήλθε το μεσημέρι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας είχε χειρουργηθεί επειγόντως την 1η Οκτωβρίου για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής.

Το «χρονικό» της περιπέτειάς του

O κ. Τατσόπουλος την 1η Οκτωβρίου ήταν καλεσμένος στο «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

Ξαφνικά, παρακάλεσε να αποχωρήσει εξαιτίας έντονου πόνου που αισθάνθηκε στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να διακόπτει για διαφημίσεις.

Άμεση ήταν η μεταφορά του στο νοσοκομείο, από ασθενοφόρο που έφτασε στις εγκαταστάσεις του Alpha, ενώ ο Τάκης Χατζής, απευθυνόμενος στους τηλεθεατές, είπε: «Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά».

Δυστυχώς τα πράγματα τελικά ήταν πιο σοβαρά, αφού. όπως διαπίστωσαν οι ιατροί στο Ιπποκράτειο, ο κ. Τατσόπουλος υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.

Διασωληνώθηκε άμεσα και υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση, ενώ η κατάστασή του είχε αξιολογηθεί ως πολύ σοβαρή.

Ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά και ο κ. Τατσόπουλος πήρε πλέον εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόσιαλος: Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής

Όπως σημείωσε ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο Brian Abel-Smith αυτό θα συμβεί λόγω της ανθεκτικότητας των μικροβίων αλλά και του γεγονότος ότι στην Ευρώπη «δεν έχουμε αρκετό οπλοστάσιο στα αντιβιοτικά».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καμπανάκι» από επιστήμονες για την έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα

Η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων απαντάει σε εννέα ερωτήσεις σχετικά με τον κοκκύτη καθώς τα κρούσματα το πρώτο πεντάμηνο του 2024 έχουν φτάσει σε ιστορικά υψηλά. Τί πρέπει να προσέχουν οι γονείς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά ανάκληση προστίμων του ΕΟΠΥΥ σε γιατρούς

Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν στους γιατρούς για την αναγραφή προτεινόμενου φαρμακευτικού σκευάσματος στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Οι προτάσεις του ΙΣΑ για την συνταγογράφηση των φαρμάκων.