ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:33:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Alpha

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Πέτρος Τατσόπουλος

Διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής υπέστη ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Πολύ σοβαρή κρίνεται η κατάστασή του.

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του περνάει ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

O κ. Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

Ξαφνικά, παρακάλεσε να αποχωρήσει εξαιτίας έντονου πόνου που αισθάνθηκε στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να διακόπτει για διαφημίσεις.

Άμεση ήταν η μεταφορά του στο νοσοκομείο, από ασθενοφόρο που έφτασε στις εγκαταστάσεις του Alpha, ενώ ο Τάκης Χατζής, απευθυνόμενος στους τηλεθεατές, είπε: «Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά».

Δυστυχώς τα πράγματα τελικά ήταν πιο σοβαρά, αφού. όπως διαπίστωσαν οι ιατροί στο Ιπποκράτειο, ο κ. Τατσόπουλος υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.

Διασωληνώθηκε άμεσα και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση, ενώ η κατάστασή του αξιολογείται ως πολύ σοβαρή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόσιαλος: Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής

Όπως σημείωσε ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο Brian Abel-Smith αυτό θα συμβεί λόγω της ανθεκτικότητας των μικροβίων αλλά και του γεγονότος ότι στην Ευρώπη «δεν έχουμε αρκετό οπλοστάσιο στα αντιβιοτικά».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καμπανάκι» από επιστήμονες για την έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα

Η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων απαντάει σε εννέα ερωτήσεις σχετικά με τον κοκκύτη καθώς τα κρούσματα το πρώτο πεντάμηνο του 2024 έχουν φτάσει σε ιστορικά υψηλά. Τί πρέπει να προσέχουν οι γονείς.