ΓΔ: 1995.2 -0.50% Τζίρος: 353.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Δικαστήριο-Δικαιοσύνη
Φώτο: Αίθουσα δικαστηρίου. Credits: Dimitris Kapantais / SOOC

Στο Εφετείο Κοζάνης η δίκη του δράστη της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ

Ξεκίνησε στο Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας η δίκη του άνδρα που το 2020 επιτέθηκε με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ένα υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας εκδικάζεται σήμερα η εξ αναβολής υπόθεση του δράστη που το καλοκαίρι του 2020 εισέβαλε στη ΔΟΥ Κοζάνης, οπλισμένος με τσεκούρι, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα. Ένα από τα θύματα υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος έχει ήδη καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Επιπλέον, του επιβλήθηκαν 26 χρόνια κάθειρξης για την απόπειρα δολοφονίας δύο εργαζομένων, καθώς και για τα αδικήματα της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό ΕΛΑΣ Jeep
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσ/νίκη: Ελεύθεροι οι δύο 28χρονοι που κατηγορούνται για οπαδικές επιθέσεις

Οι δύο 28χρονοι αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή στις επιθέσεις με οπαδικά κίνητρα στη Θεσσαλονίκη. Αφέθηκαν ελεύθεροι με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση τακτικής εμφάνισης.
Ελληνική Βουλή συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής για τα ΕΛΤΑ την Τρίτη

Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, με θέμα τις εξελίξεις στα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Τζόρτζια Μελόνι Ιταλία
ΔΙΕΘΝΗ

Η Μελόνι: Το δημοψήφισμα για τη δικαιοσύνη δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα

Η Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε πως το δημοψήφισμα για τη δικαστική μεταρρύθμιση δεν είναι πολιτικό, αλλά αφορά αποκλειστικά τη δικαιοσύνη, ενώ διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα κριθεί συνολικά στο τέλος της θητείας της.
Φορολογικός έλεγχος έγγραφων
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η εφορία "χάνει" στο 30% των προσφυγών που υποβάλουν οι φορολογούμενους

Το 30% των φορολογουμένων που αμφισβητούν τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων από τα κλιμάκια της εφορίας, δικαιώνεται είτε από τη Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών είτε από τα διοικητικά δικαστήρια.