ΓΔ: 2210.85 0.14% Τζίρος: 304.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αστυνομικά οχήματα ΕΛΑΣ
Φωτογραφία Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε επίθεση με οπαδικά κίνητρα στα Κύμινα

Η αστυνομία εξιχνίασε επίθεση με οπαδικά κίνητρα στη Θεσσαλονίκη. Τρεις νεαροί, ηλικίας 19 έως 23 ετών, κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε 18χρονο και του αφαίρεσαν ζακέτα με διακριτικά ομάδας.

Η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη εξιχνίασε πρόσφατα επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος τριών νεαρών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον προηγούμενο μήνα στην περιοχή Κύμινα, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσέγγισαν έναν 18χρονο, τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν, αφαιρώντας του ζακέτα με διακριτικά αθλητικού συλλόγου.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο αυτοκίνητα και αποχώρησαν από το σημείο.

Έρευνες του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δέλτα οδήγησαν στην ταυτοποίηση τριών ατόμων, ηλικίας 20, 23 και 19 ετών, για συμμετοχή στο επεισόδιο.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αλλοδαπός που καταζητείτο από την INTERPOL για φόνο

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός χωρίς άδεια παραμονής, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Αναζητήσεων από την Interpol για σοβαρά αδικήματα όπως ανθρωποκτονία και οπλοκατοχή.
Ελληνικό περιπολικό όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 45χρονου για επίθεση σε δύο γυναίκες

Στη σύλληψη 45χρονου προχώρησε η αστυνομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά από επίθεση σε δύο γυναίκες στην πλατεία Αριστοτέλους. Η μία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο διαρρηκτών για απόπειρα εισβολής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες από τη Γεωργία που επιχείρησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα 79χρονης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού προσπάθησαν να διαφύγουν από την ταράτσα.