ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Πυροσβεστικό όχημα επιχειρεί

Σε εξέλιξη η φωτιά στη Λιβερά Κοζάνης για 2ο 24ωρο, υπό έλεγχο η Αρέθουσα

Η πυρκαγιά στη Λιβερά Κοζάνης συνεχίζεται για δεύτερη μέρα λόγω ανέμων. Ενισχυμένες δυνάμεις στο μέτωπο. Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αρέθουσα Θεσσαλονίκης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στην περιοχή Λιβερά Κοζάνης, η οποία αναζωπυρώθηκε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, συνεχίζοντας να απειλεί τη δύσβατη τοποθεσία για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση, καθώς στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν συνολικά 57 πυροσβέστες, ενισχυμένοι από 2 πεζοπόρα τμήματα και 13 οχήματα. 

Το πρωί, τη μάχη με τις φλόγες συνδράμουν και δύο ελικόπτερα, πραγματοποιώντας ρίψεις νερού για την επιτάχυνση της κατάσβεσης.
Το δύσβατο έδαφος και οι συνεχόμενες αλλαγές στην ένταση των ανέμων δυσχεραίνουν σημαντικά το έργο των δυνάμεων της Πυροσβεστικής.

Σε αντίθεση με τη Λιβερά Κοζάνης, «υπό έλεγχο» τέθηκε, σύμφωνα με τις αρχές, η φωτιά που είχε ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Αρέθουσας, στον δήμο Βόλβης της Θεσσαλονίκης. Η άμεση ανταπόκριση των πυροσβεστικών δυνάμεων οδήγησε σε περιο

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντεκα αντλήσεις υδάτων στην Αλεξανδρούπολη από ισχυρή βροχόπτωση

Η Πυροσβεστική Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε έντεκα αντλήσεις υδάτων λόγω της ισχυρής βροχής, με τη ραγδαιότητα να φτάνει τα 116 χιλιοστά την ώρα και το συνολικό ύψος βροχής τα 67 χιλιοστά μέσα στη μέρα.
Πυροσβεστικό όχημα επιχειρεί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα κτιρίου κατέρρευσε στην Ακαδημία Πλάτωνος – Επέμβαση Πυροσβεστικής

Συναγερμός στην Πυροσβεστική μετά από κατάρρευση στέγης και τοιχοποιίας εγκαταλελειμμένης μονοκατοικίας στην Ακαδημία Πλάτωνος, επί της οδού Αλαμάνας. Το κτίριο ήταν ακατοίκητο και κατέρρευσε σήμερα το πρωί.
Βιομηχανική φωτιά διυλιστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασπρόπυργος: Διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συναγερμός σήμανε στον Ασπρόπυργο λόγω διαρροής προπανίου από βυτιοφόρο σε πάρκινγκ φορτηγών. Επί τόπου 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ, ενώ λαμβάνονται μέτρα ψύξης και έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές.