ΓΔ: 2158.04 1.76% Τζίρος: 224.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Πυρκαγιά σε δάσος
Εντυπωσιακή πυρκαγιά κατακαίει δάσος δίπλα σε δρόμο στην Ελλάδα.

Δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές από την φωτιά στο Γεράκι Αμαλιάδας

Δεν απειλούνται μέχρι τώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κατοικημένες περιοχές από την φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση, στην περιοχή Γεράκι, της Αμαλιάδας.

Δεν απειλούνται μέχρι τώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κατοικημένες περιοχές από την φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση, στην περιοχή Γεράκι, της Αμαλιάδας.

Στο σημείο επιχειρούν ενισχυμένες επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται από 85 πυροσβέστες, τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 18ης ΕΜΟΔΕ, 27 οχήματα, πέντε πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Παράλληλα, το έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης συνδράμουν υδροφόρα οχήματα και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυροσβεστικό Σώμα όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομοτηνή: 7χρονο αγόρι νεκρό από φωτιά σε σπίτι στο Ρίζωμα Ροδόπης

Τραγωδία στο Ρίζωμα Ροδόπης, όπου επτάχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του σε πυρκαγιά στο σπίτι της οικογένειάς του. Ο πατέρας και το δεύτερο παιδί (6 ετών) νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση· η μητέρα είναι καλά. Άγνωστα τα αίτια της φωτιάς.
Ford Ranger σε βουνό
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ford Ranger PHEV εκπαιδεύει ομάδες έκτακτης ανάγκης στη Μαδρίτη

Στη Μαδρίτη, πυροσβέστες εκπαίδευσαν ομάδες εκτάκτων αναγκών σε οδήγηση εκτός δρόμου με το Ford Ranger Plug-in Hybrid, παρουσιάζοντας τεχνικές και τις δυνατότητές του σε συνθήκες που προσομοιώνουν πραγματικά περιστατικά.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ εξωτερικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από τροχαίο

Αναίσθητος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων οδηγός τζιπ που βρέθηκε σφηνωμένο σε στενό στην Αγία Μαρίνα. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τον άνδρα, ενώ ερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος, αφού είχε μείνει εκεί για ώρες.
Φωτιά σε θάμνους Αυστραλίας
ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλία: Φονική φωτιά σε δύο πολιτείες, νεκρός πυροσβέστης από δέντρο

Ένας 59χρονος Αυστραλός πυροσβέστης σκοτώθηκε όταν τον καταπλάκωσε δέντρο, ενώ επιχειρούσε σε μεγάλη πυρκαγιά βόρεια του Σίδνεϊ που έχει καταστρέψει κατοικίες και εκτάσεις. Ο άνδρας υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε επιτόπου.