ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 58χρονο οδηγό μηχανής στην Καλλιρόης

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Καλλιρόης, όταν 58χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του κάτω από τη γέφυρα της Συγγρού.

Ένας 58χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Καλλιρόης, κάτω από τη γέφυρα της Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο πλαϊνό τοιχίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στην Καλλιθέα: Δεν υπήρξε εγκατάλειψη, τι έδειξε η έρευνα

Νεότερα για το τροχαίο στην Καλλιθέα: Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το δίκυκλο οδηγούσε η 27χρονη και συνεπιβάτης ήταν 37χρονος. Και οι δύο τραυματίστηκαν όταν πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα και χτυπήθηκαν από ΙΧ, ενώ δεν υπήρξε εγκατάλειψη.
Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25χρονος συνελήφθη μετά από πρόσκρουση σε παιδική χαρά στο Μενίδι

Αστυνομικοί συνέλαβαν 25χρονο στο Μενίδι όταν το πρωί της Κυριακής το αυτοκίνητό του εισέβαλε σε παιδική χαρά μετά από σύγκρουση. Ο οδηγός εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς και αρνήθηκε αλκοτέστ.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος για οδήγηση με 166 χλμ/ώρα

Ένας 22χρονος συνελήφθη στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών για οδήγηση με 166 χλμ./ώρα και επικίνδυνους ελιγμούς. Συνελήφθησαν επίσης δύο ακόμη άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα ατυχήματα και τραυματισμούς.
Πλατεία Συντάγματος Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές στην κυκλοφορία στο κέντρο το Σαββατοκύριακο λόγω «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»

Λόγω των εκδηλώσεων «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο», θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας από το βράδυ του Σαββάτου 19/9 έως το βράδυ της Κυριακής 20/9, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.
Τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης: Ένας σοβαρά τραυματίας

Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά σε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο Άδενδρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης. Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί, σύμφωνα με την αστυνομία.